Zyro fra Hostinger

Opbyg din online butik fra 24,99 DKK/md

Gør drømmen til virkelighed. Spar 72% på online butiksabonnementer og få gratis hosting + et gratis domæne.

Unisex air sko produkt listeUnisex air sko produkt listeUnisex air sko produkt listeUnisex air sko produkt listeUnisex air sko produkt liste

Hurtig Start

Begynd at sælge online

Vælg en designer skabt skabelon der passer til din virksomhed, og brug vores træk og slip editor til at give liv til din skræddersyede online butik.

Opret en webshop
Eksempler på designer skabte online butik skabeloner

Sælg overalt

Sælg der hvor dine kunder er. En online Zyro butik gør det enkelt at sælge produkter på Facebook, Instagram og Amazon.

Sælg overalt
Eksempel på Facebook shop listing

Mobil og sikker

Følg med tiderne, åbn en online butik der gør dine kunder glade med en sikker shopping oplevelse på enhver enhed.

Kom i gang
Responsiv eCommerce hjemmeside design

eCommerce gjort let

Tilføj en onlinebutik til ethvert nyt eller eksisterende Zyro-websted med få klik. Vis alle dine produkter på bedste vis og gør din online bestilling let.

Begynd at sælge online
Tilføjer bestil nu knap på nuværende hjemmeside

Nem Styring

Simpel lager styring

Tilføj, følg, og styr dit produktlager på tværs af flere platforme med et enkelt og intuitivt panel. Med alt du har brug for lige ved hånden.

Hundredevis af betalingsløsninger

Gør det lettere for dig selv og dine kunder, og gå aldrig glip af salg, ved at tilbyde et udvalg af bredt benyttede betalings metoder.

Lancér en online butik
Online butik administrations panel

Forsendelse og levering

Lad Zyro beregne de bedste forsendelses priser for dine kunder, og tag kontrol over ordre tracking og automatisk kundemail opdateringer.

Nem styring

Undgå bekymringer om moms og administration. Zyros integrerede værktøjer gør papirarbejde og logistik enkelt.

Opret en E-Butik
Shipping og leverings indstillinger

Nem vækst

Bliv på toppen

Hold øje med alle dele af din virksomhed med indbyggede rapporter og salgstracking. Integrer Google Analytics og få fuld kundeindsigt.

Byg side nu
Graf der viser trafik og brugere

Ubesværet markedsføring

Zyro hjælper med at føre skræddersyede annoncer på Facebook, Google Shopping og andre platforme. Find de rigtige målgrupper, og boost dit salg.

Sælg online
Eksempel på Google Shopping reklamer

Enkelte rabatter

Det er nemt at anvende forskellige faste rabatter og koder til din Zyro netbutik. Tilbyd kunderne et ekstra incitament til at bruge og spare.

Start nu
Tilføjer rabatkode på produkter

Tilbyd gavekort

Gør din online butik til en side der skaber glæde, med salg af gavekort. Lad kunderne give deres elskede friheden til at vælge.

Start Din E-Butik
Eksempler på diverse gavekort

Sådan starter du en online butik

Følg disse simple skridt for at skabe en online butik:

Tilføjer produkter i Zyro eCommerce
1. Tilmeld dig Zyro

Tilmeld dig Zyro webstedsbygger og begynd at bygge nu – uden bindinger. Leg med dine præferencer og find ud af præcis, hvilke funktioner du har brug for.

Kom i gang
2. Vælg en eCommerce skabelon

Find en stil, der passer til dit brand og din virksomhed, og brug derefter træk-og-slip-editoren til at tilpasse den til din smag.

Kom i gang
3. Tilføj produkter i din butik

Udfyld din butiks indkøbssider, og angiv derefter dine præferencer (priser, kampagner, betalingsmuligheder og forsendelse).

Kom i gang
4. Lancér din butik

Klik på knappen 'udgiv', dobbelttjek, at alt ser ud, som det skal, og du er klar til at begynde at sælge online.

Kom i gang
5. Få marketing

Brug Zyros kraftfulde marketingværktøjer til at vise din virksomhed online og maksimere salget med det samme.

Kom i gang

Ofte stillede spørgsmål om online butik

Find svar på ofte stillede spørgsmål om netbutikker.

En netbutik gør helt bogstaveligt, hvad der står på dåsen: det er en butik, der sælger varer og tjenester online, sammenlignet med en traditionel butik, der sælger varer på en fysisk lokation.

Ofte omtalt som e-handel, dette udtryk refererer til salg og køb af produkter eller tjenester online. Et e-handelswebsted er det sted, hvor al aktivitet finder sted - det er en onlinebutik.

Du kan have et e-handelswebsted, der sælger til enkeltpersoner, eller din virksomhed kan sælge til andre virksomheder. Der er online butikker for næsten alt, afhængigt af din forretningsmodel og målmarked.

Med platforme som Shopify, WooCommerce og Magento, kan det tage alt lige fra at par dage til et par uger at få din butik klar, afhængigt af hvor erfaren du er.

Med Zyros enkle redskaber til at åbne en butik, kan selv dem af os uden design eller kode erfaring blive klar til at sælge online på få minutter.

Først skal du have dine produkter tilgængelige enten på dit eget lager, dropshipping eller en anden opfyldelsesudbyder.

Dernæst vil du tænke over, hvad du finder nyttigt under online shopping. Billeder, priser, beskrivelser, størrelsesoplysninger – føj det hele til din butik, og du er godt i gang.

Brug Zyros dashboard til at spore lagerbeholdning og benyt en bred række betalings- og forsendelsesmetoder, fra kreditkort til PayPal og DHL til USPS og mere.

Vi ønsker, at du undgår tab ved, at en kunde forlader sin indkøbskurv ved kassen ved at give dig adgang til en robust betalingsgateway, der accepterer alle større kreditkort- og forsendelsesløsninger.

Zyro kan udregne de bedste priser for forsendelse for dine kunder, og hjælpe med at finde forhandlere med de bedste priser baseret på dine præferencer.

Hele leveringsprocessen kan spores på dit dashboard, så alt du skal gøre er at komme videre med forretningen og udskrive forsendelsesetiketter.

Nej, det overskud, du får fra din onlinebutik, er helt dit. I modsætning til nogle andre platforme er Zyro en hjemmesidebygger, der tager nul kommission og ikke opkræver transaktionsgebyrer oven i de månedlige gebyrer for din hjemmesideplan.

Det betyder, at du kan fokusere på at holde din prisstrategi konkurrencedygtig, mens du stadig dækker forsendelsesomkostninger og andre udgifter.

Det smukke ved en moderne online butiksplatform som Zyro er, at du virkelig ikke behøver formel træning for at komme i gang med online salg. Vi er sikker på, at det vil hjælpe dig i det lange løb, hvis du læser op om, hvordan man driver en virksomhed online og hvordan man administrere et e-handelswebsted.

Men en online butiksbygger som Zyro gør det meget nemt og intuitivt at begynde at opbygge en lille virksomhed og en stærk online tilstedeværelse. Fra at skrive de bedste produktbeskrivelser til at vælge den rigtige e-handelsplan med betalingsgateways til dine behov, får du alle de værktøjer og vejledning, du har brug for for at øge salg og tiltrække nye kunder.

Det afhænger af den type e-handelsside, du vil oprette. Med et WordPress-websted skal du tage højde for, hvor meget webhosting eller WordPress-hosting, forskellige sikkerhedsforanstaltninger (der holder dit websted sikkert mod ondsindede phishing-forsøg, såsom SSL-certifikater), individuelle plug-ins og temaer vil koste hver måned.

På den anden side inkluderer butiksbyggere alle de tekniske aspekter ved at drive en onlinebutik i deres månedlige gebyrer, hvilket gør processen med at oprette små virksomheder hurtigere og nemmere.

Zyro er langt den bedste online butiksbygger for begyndere med sin egenudviklede grid-teknologi, velafrundede betalingsgateway, 24/7 venlig kundeservice og uovertrufne priser. Alle Zyros butiksskabeloner er også fuldt responsive, hvilket gør det nemt at sælge til mobilbrugere.

Dette afhænger af din målgruppe og overordnede niche. Vi anbefaler at lave markedsundersøgelser, før du sælger nogle få produkter, som du personligt kan lide. På denne måde vil du være i stand til at forstå, hvad der er trending i øjeblikket, og hvilke produkter der efterspørges, hvilket gør det nemmere for dig at positionere dit brand unikt blandt konkurrenterne.

Overvej i stedet at tiltrække folk til at handle online i din butik ved at tilbyde dem noget, som de ikke kan få andre steder, eller til en pris, de simpelthen ikke kan ignorere. Hvis du sidder fast i ideer, har vi gjort det hårde arbejde for dig og samlet en liste over nogle af de populære produkter, der er særligt populære lige nu.

Selvom du allerede sælger på online markedspladser som Etsy og Amazon, er der stadig mange fordele ved at drive din egen e-handelsside. Ting som søgemaskineoptimering (som vises øverst i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google) og problemfri integration af sociale mediekonti bliver meget nemmere og mere virkningsfuldt, når du har din egen onlinebutik.

Du vil være i stand til at få dine produktsider til at skille sig ud fra konkurrenterne, noget der er meget sværere at gøre, når du arbejder inden for rammerne af websteder som Amazon og eBay. Din egen butik med sin egen URL hjælper dig også med at opbygge og skalere dit brand og fremstå som seriøs og professionel.

Du kan bruge din hjemmeside ikke kun til at sælge online, men også til at tilbyde eksklusive forretningsoplysninger om din butik gennem en dedikeret blog og optimere din butik til mobiltelefoner og andre mobile enheder. Med Zyro website builder kan du få en blog helt gratis med alle hjemmesider og online butiksplaner.

Kort svar – ja, sammenlignet med at drive en traditionel butik. Da din e-handelsbutik eksisterer online, behøver du ikke bekymre dig om dyre månedlige gebyrer fra ting som el, vand og den fysiske leje af din butiksejendom.

Du vil heller ikke være begrænset af din geografiske placering eller fastlagte åbningstider, da din butik eksisterer døgnet rundt og kan tilgås fra alle verdenshjørner. Chancerne er, at du heller ikke får brug for så meget personale, hvilket betyder, at dine samlede driftsomkostninger er lavere.

Dette betyder, at du generelt får bedre fortjenstmargener, hvilket gør e-handelsbutikker til en rentabel tilføjelse til enhver forretningsplan.