Google Workspace: Alt du har brug for, når du skal have noget gjort

Den bedste måde at skabe, kommunikere og samarbejde på. Kendte værktøjer; færre distraktioner; mere tid til at få gang i tingene.

Google WorkspaceGoogle Workspace

Få din Google Workspace Plan nu

Google Workspace Logo

Google Workspace samler problemfrit meddelelser, møder, dokumenter og opgaver

Vælg din Email HostingsplanVælg din Email Hostingsplan
Google Workspace Logo

Google Workspace samler problemfrit meddelelser, møder, dokumenter og opgaver

Google Workspace Email

44,75DKK/md

pris pr. email

30 GB Email-lager
Ubegrænsede emailfiltre
30 Email-aliasser
Antivirus tjek
Få tilpasset email @yourcompany
Smart svar, Smart Compose, grammatikforslag
Avanceret phishing- og malwarebeskyttelse, der blokerer 99,9% af angrebene
Få adgang til email, chat, tale- og videoopkald fra ét sted
Videomøder med 100 deltagere. Ingen optagelse
Tilføj til kurv

44,75 DKK pr. måned, når du fornyer

Betalingsbetingelser

Planerne skal være forudbetalt og ikke opdelt i rater. Det beløb, der vises, repræsenterer produktets samlede pris fordelt på det antal måneder, som din plan vil være gældende.

Hent Gmail for Business

Udnyt nye adminkontroller, ingen annoncer og dine egne personlige professionelle adresser. Byt @gmail.com ud med sales@examples.com.

Kom igang
Hent Gmail for Business

Hold kontakten med dit team overalt

Hold sikre møder med dit team overalt vha. premium videokonferencer, der er bygget på Googles robuste infrastruktur.

Kom igang
Hold kontakten med dit team overalt

Arbejd hurtigere, arbejd smartere

Samarbejd om filer i realtid, opret møder med et par klik, og få deadlines og kalendermeddelelser. Google Workspace centraliserer alle værktøjer, du har brug for, for at være produktiv.

Kom igang
Arbejd hurtigere, arbejd smartere

Designet til at beskytte dig mod trusler

Gmails maskinindlæringsmodeller blokerer 99,9% af spam-, phishing- og malwaretrusler, der når din indbakke, hvilket gør Google Workspace troværdigt og sikkert.

Kom igang
Udviklet til at beskytte dig mod internettrusler

Ofte stillede spørgsmål om Google Workspace

Find svar på ofte stillede spørgsmål om Google Workspace

Google Workspace (tidligere G Suite) er en samling skybaserede værktøjer til produktivitet og samarbejde udviklet af Google. Og den leveres med en tilpasset email til din virksomhed. Det er alt, hvad du behøver for at få noget gjort, nu samlet ét sted.

G Suite er omdøbt til Google Workspace for at afspejle platformens vision om at tilbyde dig en integreret oplevelse på tværs af flere kommunikations- og samarbejdsværktøjer. De fleste af G Suite's funktioner og programmer forbliver dog de samme.

Du får en Gmail forbundet med din virksomheds email-adresse og andre kendte værktøjer (Kalender, Meet, Chat, Drive, Docs, Sheets, Slides, Forms, Sites og mere), alt sammen bygget med pålidelig Google-sikkerhed og den bedste teknologi til søgning.

Vælg den foreslåede plan i vores pristabel ovenfor. Når du har føjet den til indkøbskurven og gennemført dit køb, vil du blive omdirigeret til hPanel. Her kan du styre din Google Workspace-konto.

Google Workspace opfylder dine behov uanset om din virksomhed er nystartet eller ej. Herunder findes sikkerhedsværktøjer, funktioner til overholdelse af regler og flere muligheder for lagring i skyen.

Vi tilbyder Google Workspace-pakken med 30 GB lagerplads pr. indbakke, antivirusfunktion og avanceret malwarebeskyttelse. Opret en brugerdefineret og sikker e-mail-adresse baseret på dit domænenavn i formatet bruger@ditdomæne.com.