image description

Registreret Kunder:

12,295,713
image description

Daglige Registreringer:

10,000+
image description

Hostet Hjemmesider:

6,314,214

Vores Virksomhed

Forudsat enkelt, overkommelige og nyttige webtjenester, der hjælper folk til at låse op for kraften af internettet, er vores passion. Efter vores etablering i 2004 som en enkeltmandsvirksomhed, er vi vokset drastisk og vi er stolte af at meddele, at Hostinger Group er vokset til en af verdens førende og en af industriens mest anerkendte webhosting udbydere. På verdensplan betjener vi millioner af kunder og håndtere hundredvis af webservere til at opfylde vores kunders løbende behov.

At være en del af eliten hos ICANN akkrediterede registratorers fællesskab er, hvad Hostinger Group er den mest stolt af. ICANN akkreditering betyder, at et selskab er blevet verificeret, har en stærk finansiel base og man kan have tillid til. Du kan være sikker på at dine domænenavne er sikre hos Hostinger.

image description

Vores vision er at gøre det muligt for millioner af mennesker over hele kloden for, at åbne internettet og give dem mulighed for at lære, skabe og vokse. Vi lader folk begynde gratis og mulig for at vokse med os, når de er klar til mere.

Vi er på en mission om, at hjælpe vores kunder til at få succes online. Vi vågner op hver dag med henblik på, at gøre det let og smertefrit at bygge og køre hjemmesider. Vi går efter at få vores kunder til at smile mere.

Vores Værdier

Vær den forandring, du søger. Vi skal have mod og snarrådighed at sætte gang i forandring - at lave bedre produkter og teknologi, vores folk, vores sted. Løbende forbedringer er et fælles ansvar. Handling er en uafhængig én.

Aldrig #@!% med kunden. Kunderne er vores livsblod. Uden tilfredse kunder, er vi dødsdømt. Så derfor ser vi alting fra kundens perspektiv først.

Spil, som et team. Vi bruger en enorm mængde af vores tid på arbejdet. Så jo mere af tiden der ikke føles som "arbejde", jo bedre. Vi kan være alvorlige, uden at tage os selv alt for alvorligt. Vi stræber efter at gøre, hvad der er rigtigt for holdet først.

Åben virksomhed. Information er normalt åben internt og deling har første prioritet.

Hostinger Danmark

I Danmark, åbnede Hostinger sine døre i 2013. Hver dag tilføjer vi mere end 10000 nye klientkonti på verdensplan. Vi er meget glade for, at folk fra Danmark nu også kan slutte sig til os og nyde vores webhosting tjenester.

image description

Hostinger International Ltd giver alle tjenester, vi tilbyder. Hostinger Koncernen driver forskellige online web ejendomme og web services. For at rapportere enhver form for misbrug aktivitet (spam, phishing, adware, etc.) med en relation til enhver Hostinger Group service, e-mail os på abuse@hostinger.com

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress