Vælg din Email Hosting plan

Business Email

DKK14,69
Spar 55%
DKK
6
65
/md

DKK6,65 pr. måned, når du fornyer

  • 10 GB Email lager
  • 2 Mail Filtre
  • 50 Email Aliasser
  • Antivirus Tjek
  • Multi-enheds Support
Mest populære

Enterprise Email

DKK23,39
Spar 29%
DKK
16
69
/md

DKK16,69 pr. måned, når du fornyer

  • 30 GB Email lager
  • Ubegrænsede Mail Filtre
  • 50 Email Aliasser
  • Antivirus Tjek
  • Multi-enheds Support

Email Hosting Specialbygget til dig!

Uanset om du styrer et gruppeprojekt eller en lille virksomhed, giver email hosting dig alle værktøjerne til at lykkes. Hjørnestenen i enhver succesfuld forretning er kommunikation. Gør det rigtigt med Hostinger. Send et signal om at du tager det alvorligt! Udnyt et sæt produktivitetsværktøjer, der påvirker dit daglige arbejde positivt!

24/7 Live Support

Med Hostinger på din vej til succes, vil du aldrig være alene! Hvis du nogensinde har brug for hjælp - er vores professionelle kundesupportagenter der 24/7/365. Få øjeblikkelig support, uanset hvor du er!

Flere enheder

I dagens hurtige verden er du nødt til atf ølge med alle trin på vejen, uanset omstændighederne. Være fleksibel med Hostingers email hosting! Få adgang til dine mails hvor som helst, når som helst og på en hvilken som helst enhed.

Gratis Domæne

Ud over førsteklasses email hosting service, smider vi også et gratis domænenavn med alle 12 måneders eller længere cykler. Få alle stykker af puslespillet med et enkelt køb og vis omverden hvad du har!

Email Hosting med flere fantastiske funktioner inde!

Vi tilbyder ikke toppen af ​​isbjerget, vi giver dig det hele! Tjek disse e-mail-hosting-funktioner!

Forvaltningskalender

Alle planer omfatter delte kalendere for at maksimere teamwork, effektivitet og samarbejde. Bliv oven på alt, hvad der sker i din virksomhed!

Social Medie Integration

Tag din email-oplevelse til det næste niveau- integrer sociale medier platforme så som Facebook, Twitter, LinkedIn og andre!

Email Importør

Hold alt pænt og organiseret. Har du vigtige e-mails i din gamle postkasse? Intet problem! Importerer dem til din nye er en brise!

Email lister

Få mest muligt ud af at kende dit publikum! Opret brugerdefinerede mailinglister, der giver dig mulighed for at ramme målet hver gang, 100% af tiden!

HTML Mail Template

Med HTML mail skabeloner vil du tage dine email designs til næste niveau! Stå ud med smukt modellerede mail designs!

En Indbakke som en Bank Vault

Undgå at blive taget på sengen! Med Cloudmark Email beskyttelse sikrer vi, at din email er beskyttet mod spammere og andre trusler!

Email Hosting FAQ

Vores svar på de oftest stillede email hosting henvendelser

Email hosting er en unik løsning der fokuserer primært på email servere. Denne tjeneste fungerer uafhængigt af hjemmeside hosting, og derfor vil din virksomhed stadig fungere på fuld skala, selv mens du sætter det hele op.

Nu om dage er det ekstremt vigtigt at bygge tillid og bevidshed om dit brand. Det er ikke let, men det er meget enklere med domæne basert email hosting! Hver email du sender viser dit domænenavn til potentielle kunder, samtidig med at det opfordrer dem til at besøge din hjemmeside. Undersøgelser viser også at brugere vælger virksomheder der bruger professionelle email adresser!

Ja da! Alle planer har et indbygget email migreringsværktøj til at hjælpe dig med at overføre alt hvad du har brug for på vores platform. Og hvis du oplever problemer, eller bare har brug for hjælp, vil vores dedikerede kundeservice team være klar til at hjælpe dig!

Selvfølgelig! Alle email hosting planer er kompatible med alle mobil enheder og mail-klienter. Sæt det op på tværs af flere enheder og synkroniser nemt alt email indhold. Giv svar uanset hvor du befinder dig!

Leder du efter mere end en email?

Hold alt organiseret med all-in-one web hosting. Højeste kvalitet e-mail-tjenester og hjemmeside ydeevne garanteret!