Email Hosting - Professionel email baseret på dit domæne

En e-mailadresse, der matcher dit brugerdefinerede domæne, vil få dit brand til at se mere troværdigt ud.

Hostinger email HostingHostinger email Hosting

Det tager kun et par klik at konfigurere

01

Vælg en e-mail-hostingplan

Driver du en ny virksomhed? Få Business Starter-planen til 6,65 DKK/md. Hvis du har brug for flere ressourcer, er Business Premium-planen til 16,69 DKK/md perfekt. Bemærk at priserne er pr postkasse.

02

Gå til kassen

Vælg antal postkasser og abonnementsperiode. Når du har gennemført betalingsprocessen, kommer du til dit betjeningspanel på din hostingkonto.

03

Konfigurer din e-mail-hosting

Til sidst skal du oprette en e-mail-konto, opsætte DNS-indstillingerne og synkronisere din e-mail til andre enheder. Det eneste, der er tilbage at gøre, er at sende dine e-mails.

Vælg en e-mail-hostingplan

Business Starter

14,69 DKK
SPAR 55%
6,65DKK/md

pris pr. email

 • 10 GB Email-hukommelse
 • 10 Regler for Videresendelse
 • 50 Email-aliasser
 • Antivirus tjek
 • Avanceret anti-spam
 • Cloud-baseret Infrastuktur

  6,65 DKK pr. måned, når du fornyer

  Business Premium

  23,39 DKK
  SPAR 29%
  16,69DKK/md

  pris pr. email

  • 30 GB Email-hukommelse
  • 50 Regler for Videresendelse
  • 50 Email-aliasser
  • Antivirus tjek
  • Avanceret anti-spam
  • Cloud-baseret Infrastuktur

   16,69 DKK pr. måned, når du fornyer

   Betalingsbetingelser

   Planerne skal være forudbetalt og ikke opdelt i rater. Det beløb, der vises, repræsenterer produktets samlede pris fordelt på det antal måneder, som din plan vil være gældende.

   Professionel e-mailadresse til din virksomhed

   For ejere af små virksomheder fungerer din e-mail som din onlineidentitet og din marketingkommunikationskanal. Vis professionalisme med en domænebaseret virksomheds-e-mailadresse. Få dit brand til at se troværdigt ud med det samme, og vind potentielle kunders tillid.

   Sikre, private og reklamefri e-mails

   I modsætning til gratis personlige e-mail-tjenester er dit data sikkert hos os. Få brancheførende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte din e-mail mod uautoriserede parter. Vores servere har avanceret beskyttelse for at forhindre spam, malware og phishing-angreb.

   99,9 % oppetidsgaranti og 24/7 kundesupport

   Vores e-mail-hosting-tjeneste giver uovertruffen oppetid og leveres med automatiserede e-mail-sikkerhedskopier til forebyggelse af datatab og gendannelse af katastrofer. Hvis du har brug for hjælp, er vores 24/7 globale supportteam altid klar til at hjælpe.

   Masser af lagerplads til at skalere din virksomhed

   Hvis du vil udvikle din virksomhed, har du brug for ressourcerne til at gøre det. Vores hostede e-mail-tjeneste tilbyder op til 30 GB lagerplads - tonsvis af plads til at modtage og levere e-mails. Du kan sende 5000 e-mails/dag og indstille op til 50 automatiske videresendelsesregler for at omdirigere meddelelser til andre e-mail-konti.

   Administrer dine e-mailkonti fra hvor som helst

   Uanset om du sender e-mails fra en stationær eller en mobiltelefon, har vi dig dækket. Vores e-mail-hosting-tjeneste lader dig forbinde din e-mailserver til iOS- eller Android-mobilenheder og e-mail-klienter som Thunderbird og Outlook.

   Hurtig og nem opsætning

   Vores dashboard og e-mail-grænseflade kommer med et intuitivt design, så brugere på ethvert færdighedsniveau kan bruge vores e-mail-hostingtjenester. Plus, vores automatiske konfigurationsfunktion gør det nemt at konfigurere din konto på forskellige enheder og e-mail-klienter – intet behov for at kende til IMAP, POP3 eller SMTP.

   Skift til Hostinger Email Hosting i dag

   Vores praktiske e-mailimportværktøj gør det hurtigt og nemt at flytte dine e-mails fra din nuværende e-mailudbyder.

   Professionelle e-mail hostingfunktioner

   Brugervenlig Grænseflade
   Brugervenlig Grænseflade

   Hostinger Email kommer med et intuitivt kontrolpanel. Det inkluderer alt, hvad du behøver for at administrere dine e-mail-konti – fra enhedskonfiguration til DNS-indstillinger. Du kan også prøve vores brugervenlige webmail-klient til at sende e-mails, organisere postkasser og e-mails og tilføje nye kontakter.

   Auto-konfiguration
   Auto-konfiguration

   Vores e-mail-servere understøtter IMAP, POP3 og SMTP som standard, så du kan konfigurere din e-mail-hosting med tredjeparts e-mail-klienter, såsom Apple Mail, Outlook, Thunderbird eller enhver anden e-mail-app på din desktop eller mobilenhed. Automatisk konfiguration vil gøre opsætningen af ​​disse apps nemmere.

   Automatiske e-mail-funktioner
   Automatiske e-mail-funktioner

   Gør e-mail-kommunikation enklere med automatisering. Hvis du ofte modtager e-mails uden for kontortiden, kan du konfigurere automatiske svar for at fortælle kunderne, hvornår du vender tilbage. Omdiriger indgående beskeder til flere konti ved hjælp af videresendelse af e-mail og aliaser, og aktiver catch-alls til at fange e-mails sendt til forkert stavede e-mail-adresser.

   Avanceret e-mail-meddelelsessikkerhed
   Avanceret e-mail-meddelelsessikkerhed

   Vores e-mail-platform understøtter DKIM, DMARC og SPF for at forhindre ondsindede parter i at misbruge din udgående e-mail-trafik. Vi implementerer også operatørkvalitetsindholdsfiltre mod spam og virus og intern beskyttelse af e-mails sendt mellem konti inden for samme domæne.

   Detaljerede adgangs-, handlings- og leveringslogfiler
   Detaljerede adgangs-, handlings- og leveringslogfiler

   Adgangs- og handlingsloggene i hPanel giver dig mulighed for at spore, hvad der sker på dine e-mail-konti og overvåge dem for mistænkelige aktiviteter. Få information om, hvornår og hvor konti blev tilgået fra, hvilke handlinger der blev foretaget under disse sessioner, og hvilke e-mails der blev sendt og modtaget.

   30-dages penge retur garanti

   Hvis du ikke er 100 % tilfreds med Hostinger, refunderer vi din betaling inden for 30 dage. Uden besvær.

   Ofte stillede spørgsmål om Email-Hosting

   Find svar på ofte stillede spørgsmål om e-mail hosting

   E-mail-hosting er en tjeneste, der gemmer, leverer og modtager e-mails på e-mail-servere.

   En virksomheds-e-mailkonto bruger et brugerdefineret domænenavn for virksomheden, såsom eksempel@virksomhedsnavn.com. Dette adskiller sig fra en personlig e-mail, hvor du normalt bruger tjenestens domæne – f.eks. eksempel@gmail.com.

   Med en virksomheds-e-mail vil dit brand se professionelt og troværdigt ud - hvilket er afgørende, hvis du driver en lille virksomhed online. Kunder er generelt mere mistænksomme over for virksomheder, der bruger personlige e-mails, da alle nemt kan oprette en gratis.

   Brug af professionelle e-mailadresser kan adskille din virksomhed fra uansete virksomheder, styrke dit brands autenticitet og inspirere tillid hos dine kunder.

   Ja du kan. Når du har købt en plan og oprettet en e-mail-konto, kan du bruge vores brugervenlige e-mailimportværktøj til at migrere e-mails fra din tidligere udbyder med nogle få klik. Intet behov for nogen teknisk knowhow fra din side. Detaljerede oplysninger om migrering af e-mail-tjenester til Hostinger kan findes her.

   Hvis du køber en webstedshostingplan fra Hostinger og får en gratis e-mail-konto, kan du bruge tjenesten med det samme.

   Når det er sagt, er ressourcerne mere begrænsede. Du kan opgradere til Business Starter- eller Business Premium-planen for at øge dem.