Opslag af domænenavne
Find Domænets Tilgængelighed

Hostingers WHOIS-søgeværktøj tjekker, om dit ønskede domænenavn er tilgængeligt. Hvis det er det, kan du købe det med det samme via vores domænekontrol.

Find en ejer af et domænenavn
Find en ejer af et domænenavn

Hvis dit foretrukne domænenavn er optaget, kan du bruge vores WHOIS-opslagsværktøj til at finde alle offentligt tilgængelige oplysninger om den nuværende ejer, f.eks. deres navn og personlige kontaktoplysninger.

Se udløbsdatoer for domæner
Se udløbsdatoer for domæner

Find ud af hvornår et domænenavn udløber. Gå ikke glip af muligheden for at få fat det bedste domæne, så snart det bliver tilgængeligt, hvis den nuværende ejer ikke fornyer det.

Hvad er WHOIS-opslagsværktøjet?

Hostingers WHOIS-opslagsværktøj udtrækker de seneste data, der er registreret på den officielle WHOIS-domænedatabase. Det er nemt at få oplysninger om domænets registrant.

Sådan fungerer det

Når nogen registrerer et domænenavn, skal de indsende deres oplysninger til ICANN. Nogle af disse oplysninger gøres tilgængelige i den offentlige WHOIS-database og kan tilgås via vores opslagstjenester.

Med os er du helt beskyttet

Med alle domænekøb hos Hostinger følger WHOIS privatlivsbeskyttelse, der skjuler dine personlige oplysninger fra offentlige domænedatabaser. Du skal ikke at bekymre dig om at modtage domænerelateret spam samt blive kontaktet af konkurrenter, der laver markedsundersøgelser. Vi beskytter dig online.

Ofte stillede spørgsmål om WHOIS

Find svar på ofte stillede spørgsmål om WHOIS-opslagsdatabasen.

WHOIS-databasen indeholder lister over alle registrerede domænenavne på internettet. Den vedligeholdes af Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) og opdateres regelmæssigt.

Databasen kan bruges til at indhente oplysninger og registreringer af domænenavne såsom registrerings- og udløbsdatoer, nuværende domæneregistrator og navneservere, samt ejerens personlige kontaktoplysninger.

For at registrere et domæne skal du indsende personlige oplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail til bekræftelse.

Oplysningerne gemmes som en liste i den offentlige WHOIS-database, som alle kan få adgang til via en WHOIS-forespørgsel. Dette inkluderer ikke domæner registreret i EU, beskyttet af GDPR, eller som har deres oplysninger skjult ved hjælp af Domæne Privatlivsbeskyttelsestjenesten.

WHOIS privatlivsbeskyttelse beskytter registratorens oplysninger ved at erstatte dem med en proxyserver. Hostinger-brugere får denne fordel gratis. Det er aktivt for alle nyligt købte domæner og kan aktiveres via hPanel.

Ja, du kan bruge vores WHOIS-værktøj til at finde ud af, hvem der ejer et domænenavn helt gratis. Der er heller ingen grænse for hvor mange forespørgsler, du kan udføre, så du må indhente information om så mange hjemmesider, du ønsker.

Det er nemt at udføre en WHOIS-søgning. Indtast domæne- eller hjemmesidenavnet i søgefeltet herover og klik på Søg. Værktøjet vil gennemsøge den offentlige database og hurtigt vise dig den indsamlede information.

Du bør altid holde dine WHOIS-oplysninger opdateret for at overholde ICANN-reglerne om domæneejerskab. Det betyder, du skal give nøjagtige kontaktoplysninger, hvorigennem du kan modtage korrespondance fra din domæneregistrator.

Du kan nemt opdatere det med hPanel. Du skal bare logge ind og opdatere domæneafsnittet.

Ejere af domænenavne kan ansøge om WHOIS Privacy Protection, hvorefter domæneudbyderen erstatter deres oplysninger med oplysninger om en proxyserver.

Nogle oplysninger kan også skjules af domæneudbydere i henhold til lokale love om databeskyttelse, såsom GDPR.

Alle domænenavne købt gennem Hostinger medfølges gratis WHOIS privatlivsbeskyttelse. Den kan også aktiveres via din hPanel-konto. Du skal blot følge vores WHOIS-privatlivsaktiverings-vejledning. Den er indstillet hurtigt.

Husk at selv uden at aktivere WHOIS privatlivsbeskyttelse er dine personlige oplysninger og kontaktoplysninger skjulte, hvis dit domæne er registreret i EU.

Ja den kan. Når du søger efter et domæne med vores værktøj, vil WHOIS-opslagsresultaterne vise, om det er tilgængeligt til køb. Hvis det er det, kan du købe det til din hjemmeside med det samme.

Prøv vores Domænetjekker-værktøj for flere valgmuligheder og avancerede forslag.