image description

Cloud baseret VPS

Disse VPS servere inkluderer en cloud baseret infrastruktur, daglig server sikkerhedskopiering, et nem server kontrolpanel og grundlæggende administration.

image description

Dedikeret Ressourcer

Hvis du vil have dedikerede server ressourcer, hvis du kører en specifik software, der ikke understøttes af vores delte hosting pakker, eller hvis du har en meget aktiv hjemmeside, kan vores VPS tjeneste være lige det rette for dig.

image description

Bedste pris på markedet

Den billigste premium VPS hosting på internettet! Du kan opgradere eller nedgradere til enhver tid, med ingen ekstra gebyrer. Du kan installere et operativsystem og køre et program uden restriktioner.

VPS Hosting For Dit Budget & Behov

Du er garanteret den bedste VPS tjeneste på markedet!

Vælg den rette pakke til dine behov

image description
Pakke 1
DKK56,00
Pakke 2
DKK112,00
Pakke 3
DKK168,00
Pakke 4
DKK224,00
Pakke 5
DKK336,00
Pakke 6
DKK449,00
RAM
Dette er mængden af hukommelse (RAM) givet til serveren. Ressourcerne er garanteret.
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
6 GB
8 GB
Burstable RAM
Hvis din server har brug for ekstra hukommelse, fra kontrolpanelet kan du oprette burst perioder. Serveren kan bruge op til 2 gange mere RAM.
2 GB
4 GB
6 GB
8 GB
12 GB
16 GB
CPU
Mængden af CPU kraft givet til serveren. Serveren er tilladt at bruge fra 2 til 4 CPU-kerner.
2.4 Ghz
4.8 Ghz
7.2 Ghz
9.6 Ghz
12.0 Ghz
14.4 Ghz
Disk Plads
Dette er den mængde disk plads til rådighed til din server. En sikkerhedskopi af dine data vil blive oprettet hver dag!
20 GB
40 GB
60 GB
80 GB
120 GB
160 GB
Båndbredde
Dette er den mængde data, serveren kan overføre over internettet per måned. Netværket port hastighed er 100 MB/s.
1000 GB
2000 GB
3000 GB
4000 GB
5000 GB
6000 GB
Dedikeret IP
Vi leverer dedikeret IPv4 IP-adresse til din server.
Fuld Root Adgang
Du vil få root bruger adgang til din server, og du vil være i stand til fuldt ud at kontrollere det over SSH.
100 MB/S Netværksforbindelse
Hver server kan udnytte en ubegrænset 100MB/S tilslutning linje.
IPv6 Understøttelse
Serverne understøtter den nyeste generation af Internettet - IPv6.
Pris
Dette er den månedlige VPS pris. Der er ingen langsigtede kontrakter, serveren kan annulleres når du vil.
DKK56,00/måned
DKK112,00/måned
DKK168,00/måned
DKK224,00/måned
DKK336,00/måned
DKK449,00/måned

Vores VPS hosting funktioner

Hostinger VPS hosting service omfatter automatiserede sikkerhedskopieringer og en 30 dages pengene tilbage garanti.

image description

Kontrolpanel

Fra vores specialbygget server kontrolpanel kan du lave en bred vifte af administrationsopgaver: tænd / sluk, genstart, installere nye OS, ændre root adgangskoden, få server statistik og real tid ressourceforbrug information, tjekke netværk grafer, sikkerhedskopiering, gendannelse, og meget mere.

image description

Intel SSD Disk Drev

Vores nodes er drevet af Intel Xeon E5-2600-serien processorer, som er 80% hurtigere i forhold til andre Intel-processorer. Vi har også Intel SSD disk drev arrays beskyttet af RAID-10 teknologi, og dette giver dig den ultimative disk I/O rate, op til 500% højere i forhold til almindelige harddiske.

image description

Erhvervs Data Sikkerhedskopieringer

Sikkerhedskopieringer gjort let. Vi forstår, at dine data er den dyreste ting for dig. Så du kan oprette et øjebliksbillede af din server, der kan genoprettes når som helst med et enkelt klik på kontrolpanelet.

image description

Tonsvis af OS skabeloner

Vi har udviklet det bredeste udvalg af OS skabeloner og web-scripts i branchen. Alt fra WordPress til Minecraft til OpenVPN er tilgængelig. Brug den, test det, og leg med det.

image description

Nyeste IPv6 og IPv4-teknologi

Alle vores VPS servere er pakket med de nyeste dedikerede IPv6 og IPv4 internetprotokoller. Dette sikrer, at alle moderne web baserede teknologier, udvidelser, scripts og engines vil fungere uden nogen problemer. Hver VPS bruger har dedikeret IPv6 og IPv4 IP-adresser. Du kan også bruge IPv4 mapping funktionen til at forbinde dine VPS via en brugerdefineret port.

image description

Ultimativt hardware

Du kan ikke gå galt i byen med dual Intel Xeon jaketown E5-2600 serien med 20 MB cache. Du vil aldrig mislykkes med vores VPS maskine, der har 128 GB RAM. Og til at toppe det af, har vores konfiguration RAID-10 beskyttet Intel SSD cloud opbevaring for ultimativ ydeevne. Vi oversælger ikke vores cloud computing VPS maskiner, så din virtuelle private server er garanteret at nå lysets hastighed.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Find svar på nogle ofte stillede spørgsmål om VPS.

 • Hvad er cloud computing?

  Cloud computing er et system, hvor der er mange servere, der er forbundet til at betjene dig. Forestil dig, cloud computing som værende et fem-stjernet hotel. Du kan få et værelse med størrelsen og mængden, du ønsker. Hvis rummet er beskadiget, kan du flytte til et andet værelse eller endda til en helt anden bygning.

 • Hvad er Virtual Private Server (VPS) Hosting?

  VPS hosting er en server virtualiseringsteknologi, hvor en fysisk server er opdelt i flere virtuelle servere med dedikerede ressourcer og operativsystem. Det er ligesom at leje et værelse (eller flere) til dig selv i på et hotel.

 • Hvad er fordelene ved at bruge Cloud VPS Hosting?

  Du vil ikke længere dele server ressourcer med hundredvis af andre brugere, som i en delt hosting service. Du kan også konfigurere og installere software på VPSen ligesom på en dedikeret server. Det er ligesom at leje en dedikeret server, men til en langt mere overkommelig pris. Og vigtigst af alt, din server er meget mere stabil, fordi den bruger cloud baseret teknologi.

 • Kan jeg installere forskellige software på min VPS server?

  Du kan installere forskellige operativsystemer med OS skabeloner og køre applikationer der understøttes af operativsystemet. Det er ikke muligt at installere Windows OS, fordi vores VPS Hosting tjenester er Linux baseret.

 • Kan jeg installere et kontrolpanel på min VPS server?

  Ja, du kan installere en hosting kontrolpanel som cPanel, Webuzo og andre. Husk på, at noget af kontrolpanel softwaren måske kræver, at du køber en licens.

 • Kan jeg opgradere min VPS pakker?

  Ja, du kan opgradere din VPS-pakke, når du har lyst via kontrolpanelet på din server, uden levering og opgradering omkostninger. Den aktive periode af din VPS-konto justeres automatisk i henhold til niveauet af opgraderingen du foretager dig.

 • Hvilken form for hjælp får jeg?

  Vi tilbyder Unmanaged VPS service. Det betyder noget software, som du måske har brug for måske ikke er tilgængelige på OS skabelon, så ville du blive nødt til, at installere og konfigurere det selv via yum / linux kommandolinje. Men vores tekniske team overvåger din server 24/7 til hardware og DDoS interferens.

image description

99.9% Garanteret Oppetid

Vi arbejder 24 timer for at overvåge hardware og DDoS forstyrrelser til serveren, så du kan fokusere på din forretning.

Prøv det Nu
image description

24/7/365 Support

Få Dine Problemer Ordnet på Ingen Tid med Vores 24/7 Teknisk Support, så du kan fokusere på din forretning.

Kontakt Os

Du er garanteret den bedste VPS tjeneste på markedet!

Med Hostinger får du mere for mindre. Få mere RAM når det er nødvendigt med SWAP. Dette vil afslutte dine cron job og andre ressource-tunge opgaver hurtigere. Din virtuelle private server er garanteret at nå lysets hastighed.

 • php
 • my sql
 • intel
 • cloudlinux
 • nginx
 • cloudflare
 • wordpress