Det Bedste Gratis Webhotel

Eller prøv vores premium webhotel med 80 % rabat.

Planer fra
11,99kr /md
Tilbuddet slutter om:
- : - : - : -
Det Bedste Gratis Webhotel

Vælg Mellem Betalings og Gratis Webhotel

Betalingsbetingelser

Hvorfor Vælge Hostinger?

Her hos Hostinger har vi forståelse for, at opbygningen af en moderne hjemmeside kræver et stabilt, sikkert og optimeret webhotel. Vi synes heller ikke, at du skal bruge en formue for at opnå det.

Icon
OptimeretSikretHurtigtUdvikler-Venlig
OptimeretSikretHurtigtUdvikler-Venlig

Gratis Webhotel Optimeret til WordPress

Vi sørger vi for, at alt er skræddersyet, så du får den bedste WordPress-hostingoplevelse, både med kompetent kundeservice og fremragende servere. Derudover finjusterer vi løbende vores platform for at sikre 99,99 % oppetid, så din hjemmeside altid er tilgængelig online.

Gratis Webhotel Optimeret til WordPress

Hvorfor Vælge 000webhost?

Gratis webhotel kan være et klogt udgangspunkt for din online rejse. 000webhost er den mest anerkendte udbydere, der tilbyder gratis webhotel og domænetjenester med et kontrolpanel. Du kan starte din hjemmeside helt gratis og stadig benytte driftsikre tjenester.

Rigeligt diskplads og båndbredde

Hvert gratis webhotel medfølger 300 MB diskplads og 3 GB båndbredde. Takket være vores cloud storage-teknologi kan du også nemt bygge og administrere din hjemmeside. Når du er klar til at tage det næste skridt, kan du opgradere fra gratis webhotel til en Premium, Business, eller Cloud Startup-hostingplan.

Cloudflare-Beskyttede Navneservere, PHP, MySQL og FTP

Vi tilbyder omfattende gratis webhotel med PHP, MySQL og FTP. Beskyt også din hjemmeside mod uønskede besøgende med Cloudflare DNS Firewall-beskyttelse. Den placeres foran dine DNS-navneservere, beskytter din infrastruktur og sender kun den trafik, du ønsker. Cloudflare-aktivering er enkel og gratis - du skal bare tilknytte dit domænes DNS-poster dertil.

Gratis Webhotel på SSD

Hjemmesidehastighed er lige så vigtig som oppetid. Takket være 000webhosts cloud-infrastruktur bliver din gratis hjemmeside indlæst hurtigt og uden forsinkelser. Dedikerede servere med Intel Xeon-processorer, 24 GB RAM og den nyeste generation af SSD-diske får vores teknologi til at skille sig ud.
Hvorfor Vælge 000webhost?

Gratis WordPress Webhotel

Få din blog eller virksomhedshjemmeside op at køre på få minutter med vores problemfri, automatiserede WordPress-motor. Ingen reklamer og ingen bekymringer om de tekniske konfigurationer. Du skal blot uploade dine filer via FTP eller WordPress, oprette MySQL-databaser og køre dine cron-jobs - eller lade det hele køre på autopilot.

Prisvindende Udbyder af Gratis Webhotel

I 10 år i træk er 000webhost blevet udnævnt til "Den Bedste Udbyderplatform for Gratis Webhotel" til begyndere. Kontrolpanelets enkelhed, adgangen til en gratis hjemmesidebygger, det store udvalg af funktioner til webhotel og det støttende fællesskab gør 000webhost til den perfekte udbyder af gratis webhotel.
Hvorfor Vælge 000webhost?

Begynd din onlinerejse med succes med 000webhost

Brug Gratis Webhotel

000webhost, som drives af Hostinger, garanterer pålidelige servere, ingen reklamer på din hjemmeside og 99,9 % oppetid. Lær at kode og eksperimentere med PHP, MySQL, FTP og cPanel. Opret en gratis hjemmeside, byg en WordPress-blog, eller design en smuk webshop på bare et øjeblik.

Perfekt Gratis Webhotel Med Kontrolpanel

Alt du behøver for at starte, bygge og udvikle din første hjemmeside. Vores gratis hjemmesidehosting giver et ideelt miljø til at eksperimentere og lære den digitale verden at kende. Det er et sted, hvor nybegyndere på nettet bliver til professionelle.
Begynd din onlinerejse med succes med 000webhost

Avanceret Hjemmesidebygger

Avanceret Hjemmesidebygger
30 dages garanteret returret

Hvis du ikke er 100% tilfreds, kan du anmode om at få refunderet din betaling inden for 30 dage efter dit køb. Processen er problemfri og risikofri. Du kan læse mere i vores Refunderingspolitik (undtagelser gælder muligvis).

Ofte Stillede Spørgsmål Om Gratis Webhotel

Find svar på ofte stillede spørgsmål om det bedste gratis webhotel.

Hvordan adskiller gratis webhotel sig fra betalings-webhotel?

Icon

Er gratis webhotel godt?

Icon

Hvordan kan jeg få gratis webhotel?

Icon

Hvordan får man et gratis domænenavn med sit webhotel?

Icon

Hvilket slags webhotel har jeg brug for?

Icon

Tilbyder 000webhost også en løsning med wordpress webhotel?

Icon

Kan jeg overføre fra 000webhost til Hostinger?

Icon

Hvilke fordele og ulemper er der ved gratis webhotel?

Icon