De bedste priser på webhotel

Uanset kompetenceniveau eller budget har vi noget for alle. Kom hurtigt online med Hostinger.

Vælg den perfekte pakke

Betalingsbetingelser
30 dages garanteret returret

Hvis du ikke er 100% tilfreds, kan du anmode om at få refunderet din betaling inden for 30 dage efter dit køb. Processen er problemfri og risikofri. Du kan læse mere i vores Refunderingspolitik (undtagelser gælder muligvis).

Få de nødvendige ressourcer

Hurtige webhotel-tjenester

Hjemmesidebygger

Intuitivt kontrolpanel

Globale datacentre

Højeste sikkerhedsniveau

Hurtige webhotel-tjenester

Giv dine besøgende den bedste browseroplevelse. Vores førsteklasses serverteknologi sikrer, at din hjemmeside loader hurtigt under alle omstændigheder. Vores planer bruger HTTP/3, IPv6, ubegrænset båndbredde* og WordPress object cache*, så din hjemmeside kan håndtere alt.

*Business planer og derover

Hjemmesidebygger

Laver du din første hjemmeside? Det er nemt - vores intuitive hjemmesidebygger handler om at gøre webudvikling tilgængelig og sjov for alle. Vores træk-og-slip redaktør og intuitive gitter-layout sikrer, at alt på din hjemmeside altid ser billedskøn ud.

Intuitivt kontrolpanel

Tid er penge - og rutinemæssige vedligeholdelsesopgaver skal være nemme og hurtige at udføre. Vores helt eget hPanel hjælper dig med at strømline rutinetjek og fejlfinde problemer på hjemmesiden. Det er tilgængelig på 17 sprog, så det også tilgodeser globale teams.

Globale datacentre

Vi er store tilhængere af hurtige hjemmesider. Det er derfor, vi har et globalt netværk af datacentre i Europa, Asien, Nordamerika og Sydamerika. Du skal blot vælge den server, der er tættest på din målgruppes fysiske placering - vi opkræver ingen ekstragebyr for det.

Højeste sikkerhedsniveau

Beskyt dig selv og dine besøgende mod cyberangreb. Alle vores tjenester for webhotel leveres med et ubegrænset antal gratis SSL-certifikater. Sammen med vores CloudLinux- og LVE-containermiljø, komplet DDoS-beskyttelse, automatiske sikkerhedskopier og opdateringer af hjemmesiden, internt udviklet WAF og mange andre funktioner, vil du ikke ligge vågen om natten og bekymre dig om online sikkerhed.

Hastighed

Hastighed

Svartid 11-274 ms.

Support

Support

Døgnåben livechat.

Effektivitet

Effektivitet

Det bedste forhold mellem pris og kvalitet.

Enkelhed

Enkelhed

9 af 10 synes, at vores hPanel er nemt og intuitivt.

Hjemmesidebygger

Skab en perfekt hjemmeside på et øjeblik

Hjemmesidebyggeren giver dig mulighed for at lave en hjemmeside på et øjeblik. Du behøver ingen færdigheder inden for design eller teknik. Brug den intuitive træk-og-slip hjemmesidebygger til at begynde dit onlineprojekt.

Vælg en skabelon

Nogle mennesker tror, at det er svært at lave en flot hjemmeside. Derfor har vi skabt en genial hjemmesidebygger, som giver dig mulighed for at vælge mellem mange skabeloner, som er professionelt udarbejdet.
Lav din hjemmeside
Hjemmesidebygger