Beskyt dit websted - Få et SSL certifikat gratis

Beskyt dit websted og dine besøgende ved at tilbyde sikre og krypterede forbindelser. Opbyg varemærketillid og forbedre dine søgemaskiners placeringer med vores gratis SSL-certifikat – tilgængeligt for alle hostingplaner.

Beskyt dit websted - Få et SSL certifikat gratis

Gratis SSL-certifikater med alle vores planer

Køb en af ​​vores hostingplaner og modtag et SSL-certifikat gratis.

Betalingsbetingelser

Forskellen mellem gratis og betalte SSL-certifikater

Hos Hostinger er vores gratis SSL-certifikat lige så sikkert som de betalte. Vi bruger et domænevalideret certifikat, der er kompatibelt med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), så det er en standard SSL, der er fremragende til at beskytte alle typer websteder.
Med hensyn til sikkerhedsniveauer er der ingen forskel mellem gratis og betalte SSL-certifikater. Begge giver stærk kryptering til sikker forbindelse af dit websted og dets besøgende.
De viser også vigtige indikatorer for at vise, at hjemmesiden er risikofri – HTTPS-præfikset og hængelåsikonet på adresselinjen i større browsere.
Vi fornyer også alle certifikater automatisk og gratis, hvilket giver mere bekvemmelighed for vores brugere og hjælper dem med at spare penge.
Forskellen mellem gratis og betalte SSL-certifikater

Hvorfor har du brug for et SSL-certifikat?

Beskyt din hjemmeside

Ved at tilføje et SSL-certifikat til webstedet beskytter du alle private oplysninger, der deles mellem dig og de besøgende, mod uautoriserede brugere. Vores SSL-certifikater bruger også 256-bit kryptering, industristandarden for databeskyttelse.
Hvorfor har du brug for et SSL-certifikat?

Overholdelse af PCI DSS-Standarder

Onlinevirksomheder, der accepterer transaktioner og håndterer besøgendes legitimationsoplysninger, skal overholde PCI-sikkerhedsstandarder, som inkluderer SSL-beskyttelse. Uden denne sikkerhedsfunktion ville webstedet sætte sine besøgende i fare og ikke overholde reglerne.
Overholdelse af PCI DSS-Standarder

Opbyg tillid

Hvis du aktiverer SSL-beskyttelse, starter dit websteds URL med HTTPS, og adresselinjen vil også vise et hængelåsikon. Disse elementer viser besøgende, at dit websted bruger SSL og er risikofrit, så de ved, at deres legitimationsoplysninger og transaktionsoplysninger er sikre.
Opbyg tillid

Forbedre din placering på Google

Et SSL-certifikat giver et ekstra lag af sikkerhed og tilføjer HTTPS-præfikset til webstedets URL, som søgemaskinen betragter som vitale dele af en god sideoplevelse. Derfor er det mest sandsynligt, at Google placerer SSL-certificerede websteder højere på søgeresultaterne, hvilket øger deres synlighed og organiske trafik.
Forbedre din placering på Google

Hvordan fungerer SSL-certifikater

01

Oprettelse af en forbindelse

Hjemmesider vil få en offentlig og privat nøgle efter succesfuld anskaffelse eller køb af et SSL-certifikat. Når brugere får adgang til webstedet, vil deres browser anmode om dets SSL-certifikat og offentlige nøgle for at bekræfte, om det er troværdigt.

02

Kryptering af data

Hvis det lykkes, vil browseren generere to symmetriske nøgler og sende en af ​​dem til webserveren ved hjælp af den offentlige nøgle. Når serveren modtager nøglen, vil den bruge sin private nøgle til at dekryptere den. Browseren og serveren kan nu danne en sikker forbindelse til at overføre information.

03

Visuelle indikatorer

Et websted med en vellykket SSL-installation vil have flere indikatorer på adresselinjen - et hængelåsikon og et HTTPS-præfiks på webstedets URL. Afhængigt af typen af ​​certifikat kan webstedsejere også vise et webstedsegl for at øge troværdigheden.

Ofte stillede spørgsmål om SSL-certifikater

Find svar på ofte stillede spørgsmål om vores SSL-certifikater og abonnementer.

Hvad er SSL?

Icon

Hvorfor har jeg brug for et SSL-certifikat?

Icon

Har mit websted et SSL-certifikat?

Icon

Hvad er de forskellige typer af SSL-certifikater?

Icon

Hvilket SSL-certifikat skal jeg vælge?

Icon

Hvordan får jeg et gratis SSL-certifikat?

Icon

Hvor lang tid går der, før et nyt SSL-certifikat bliver aktivt?

Icon

Hvordan fornyer man et SSL-certifikat?

Icon

Hjælper SSL med SEO?

Icon

Kan jeg installere et brugerdefineret SSL-certifikat på Hostinger?

Icon