Fuldt tilpasselig Minecraft server hosting

Du har fuld kontrol over din spilserver med en VPS, der er forudkonfigureret til Minecraft-hosting.

30-dages Garanteret Returret

Minecraft Server HostingMinecraft Server Hosting

Minecraft Server Hosting-funktioner

Nem opsætning
Nem opsætning

Onboardingen tager mindre end fem minutter, så du kan være tilbage til Minecraft på ingen tid. Du skal blot vælge en plan, afslutte registreringen og starte din spilserver.

Dedikerede IPv4/IPv6-adresser
Dedikerede IPv4/IPv6-adresser

Med en dedikeret IP-adresse kan du sikre din Minecraft-spilserver og beskytte den mod DDoS-angreb. Desuden får du direkte og lettere adgang til dine serverfiler via FTP.

Automatiserede sikkerhedskopier
Automatiserede sikkerhedskopier

Du skal aldrig bekymre dig om at miste dine fremskridt. Hvis der sker noget, kan du gendanne din seneste sikkerhedskopi fra kontrolpanelet på få sekunder og fortsætte med at bygge din verden.

Flere Minecraft-servertyper
Flere Minecraft-servertyper

Alle abonnementer omfatter utallige serverversioner til forskellige typer Minecraft-spillere. Eksempelvis Official, Forge eller Spigot, og du kan nemt skifte mellem servertyperne ved hjælp af vores spilpanel.

Installer modpacks og plugins
Installer modpacks og plugins

Med vores automatiske installatører af plugins og mods kan du tilpasse gameplayet efter dine ønsker. Med fuld filadgang kan du også tilføje plugins og mods fra tredjeparter manuelt.

Hurtig NVMe og CPU'er med høj takthastighed
Hurtig NVMe og CPU'er med høj takthastighed

Vores Minecraft VPS'er bruger førsteklasses hardware til at skabe hurtige og lagfri servere med terabyte NVMe-lagerplads og avancerede AMD-processorer.

Nem opsætning med Game Panel

Uanset om du er en ny eller erfaren Minecraft-vært, gør vores spilkontrolpanel serverstyring let. Nyd en brugervenlig grænseflade og fuld root-adgang til at konfigurere serveren, som du vil.

Nem Opsætning Med Game Panel

Data Backups i topniveau

Har du mistet dine fremskridt på grund af en ulykke? Du behøver ikke at starte forfra. Takket være vores RAID-10-teknologi og automatiserede sikkerhedskopier kan du gemme dine data og gendanne dem på få sekunder fra VPS Hostings kontrolpanel.

Data Backups i topniveau

Ubegrænset antal plugins og mods

Hvert abonnement leveres med one-click-installatører til forudvalgte plugins og mods for at lette installationsprocessen. Det er også muligt at installere plugins og mods fra tredjepartskilder via File Manager eller FTP/SSH.

Ubegrænset antal plugins og mods

Minimal latenstid

Hostinger har forskellige serverlokationer, så du kan vælge den, der er tættest på. Dette sikrer lav latenstid for dine spillere. Jo kortere afstanden er, des bedre bliver spiloplevelsen.

Minimal latenstid

Ofte stillede spørgsmål om Minecraft Server Hosting

Få svar på ofte stillede spørgsmål om vores spilserverhosting

Minecraft er et sandkasse-videospil, hvor spillerne kan bygge deres egne verdener og oplevelser ved hjælp af 3D-klodser. I skrivende stund har dette spil nu 141 millioner månedlige aktive spillere fra hele verden.

På grund af spillets popularitet vælger mange spillere at oprette deres egne Minecraft-servere for at skræddersy spillet til deres præferencer, opbygge et fællesskab med andre entusiaster og endda potentielt generere ekstra indkomst.

Det tager kun et par minutter at oprette din egen Minecraft-server:

1. Vælg din foretrukne Minecraft Hosting-plan og gennemfør købet.

2. Log ind på Hostinger og konfigurer din VPS's indstillinger. Navngiv din server, vælg en serverplacering, og indstil root-adgangskoden.

3. Log ind på spilpanelet med de loginoplysninger, der er angivet i VPS'ens kontrolpanel.

4. Opret en ny server, vælg en Minecraft-serverudgave, og vent på, at serveren bliver oprettet.

5. Til sidst skal du trykke på Start-knappen for at starte Minecraft-serveren online. Du kan nu spille spillet via Minecraft-klienten eller konfigurere serverindstillingerne yderligere.

Det var det hele. Hvis du løber ind i problemer, kan du kontakte vores kundeserviceteam, der er klar til at hjælpe døgnet rundt.

Det tager kun 5 til 10 minutter at købe et Minecraft Hosting abonnement, konfigurere VPS'en og opsætte serveren.

Vores Minecraft Server Hosting abonnementer rækker fra 49,99 DKK/måned til 209,99 DKK/måned.

For at vælge det rigtige abonnement skal du tænke på dine mål og behov for Minecraft-serveren. Hvis du ønsker at køre en Vanilla-server med en lille gruppe spillere, er Alex-abonnementet et glimrende valg. Hardwaren med 4 GB RAM og 1vCPU'er kan være vært for op til 10 brugere.

Se Enderman-planen for ubegrænsede slots og installering af forskellige tilføjelser og udvidelser. Du kan sammenligne vores planer og rådføre dig med vores kundeserviceteam, hvis du har yderligere spørgsmål.

Du skal blot vælge et af vores syv abonnementer, tilføje det til kurven og fortsætte med betalingen. Når det er gjort, kan du begynde at opsætte VPS'en og oprette din egen Minecraft-server.

Ja, du kan til enhver tid opgradere eller nedgradere din hostingplan. Gå til dit VPS-hosting kontrolpanel for at placere en ordre, og vent derefter et par minutter på at ændringen bliver gennemført. Bare rolig - dine indstillinger og filer vil ikke gå tabt under processen.

Hos Hostinger kan du registrere et domæne til din Minecraft-server fra 6,68 DKK/år. Gå til domænecheckeren for at se dit domænenavns tilgængelighed.

Vi har hostingservere til Minecraft i USA, Indien, Holland og Litauen. Du kan derfor altid vælge den server, som er tættest på dig og dine spillere for at sikre lav latenstid og en god brugeroplevelse.

Ja. Hostinger tilbyder dedikerede IPv6- og IPv4-adresser i alle VPS-planer uden ekstra omkostninger. Dedikerede IP-adresser giver bedre DDoS-beskyttelse samt direkte FTP-filadgang til Minecraft-servere.

Desuden gør det det meget nemmere at forbinde sig til serveren. Spillere skal blot indtaste IP-adressen alene - det er ikke nødvendigt at indsætte det efterfølgende portnummer.

Ja. Hvis du vil skifte din Minecraft-serverplacering, kan du kontakte vores kundeserviceteam, og vores Minecraft-hostingeksperter vil hjælpe dig med overførslen. Bemærk venligst, at serverens IP-adresse også vil blive ændret.

Minecraft-servere kører på den avancerede version af Game Panel med styresystemet Debian 10. Udover at være let at navigere i, giver det også fuld kontrol og fleksibilitet over dit spils indstillinger. Værter kan uploade brugerdefinerede filer og installere deres foretrukne servertype.

Alle Minecraft Hosting abonnementer er selvadministrerede, så du får fuld adgang til den virtuelle spilserver. Du er velkommen til at konfigurere diskplads og ressourcer efter dine behov, f.eks. ved at tilføje spilelementer eller installere programmer som TeamSpeak for at kommunikere med andre spillere.

Da vores VPS-hostingplaner er selvadministrerede, kan vores kundeserviceteam kun hjælpe med at opsætte VPS'en og Minecraft-serveren. Hvis du har spørgsmål om serverstyring og konfiguration, kan du tjekke vidensbasen eller Hostinger Vejledninger.

Vores spilpanel understøtter følgende versioner af Minecraft Java Edition:

 • Java 8
 • Java 11
 • Java 15
 • Java 16

Her er en liste over de tilgængelige servertyper:

 • Official
 • CraftBukkit
 • Spigot
 • Paper
 • Purpur
 • Forge
 • SpongeVanilla
 • Cauldron
 • Tekkit
 • Feed the Beast
 • Project Rainbow
 • Bedrock (pocket)

Du kan til enhver tid skifte mellem Minecraft Java-versioner eller servertyper.

Ja. Spilpanelet indeholder servertypen Forge (Minecraft Java Edition), som gør det muligt at installere mods og modpacks.

Før du tilføjer mods, skal du sørge for at bruge Minecraft Java Edition og installere servertypen Forge i din instans. Du bør også stoppe serveren fra at køre først. Når det er gjort, skal du gå til Filhåndtering og oprette en ny mappe til at uploade mods eller modpacks.

Ja. Med fuld adgang til rodserveren kan du selv uploade og administrere plugins.

Spigot-, CraftBukkit- og PaperMC Minecraft-servertyperne har indbyggede plugins, som du kan installere automatisk i spilpanelet. Hvis du ønsker at installere et plugin fra en tredjepart, kan du gøre det manuelt med Filhåndtering eller FTP/SSH.

For at få adgang til serverindstillingerne skal du vælge en instans i spilpanelet og gå til Konfiguration. Fanen Serverindstillinger bør være tilgængelig derfra.

Serverindstillingerne kommer med mange muligheder for at tilpasse gameplayet, såsom at skifte serverversionen, ændre verdenstype og begrænse verdensstørrelsen.

Hvis du er utilfreds med dine fremskridt, kan du nulstille din verden og starte forfra. Find din nuværende verdensmappe i Filhåndtering, slet den, og genstart derefter Minecraft-serveren for at generere en ny verden.

Med vores kontrolpanel kan du gøre din Minecraft-server tilgængelig for kun bestemte spillere. Her er trinene til at oprette en whitelist:

1. I spilpanelet skal du vælge Minecraft-serverinstansen og gå til konfigurationsindstillingerne.

2. Gå til fanen Gameplay og sværhedsgrad, og slå funktionen Brug Whitelist til.

3. Vend tilbage til hovedmenuen, og klik på Konsol.

4. Skriv "whitelist add [indtast_brugernavn_her]" og tryk på Enter.

30-dages Garanteret Returret

Hvis du ikke er 100% tilfreds med Hostinger, refunderer vi din betaling. Intet besvær, ingen risiko.