WordPress hosting

WordPress Hosting

Ubesværet Installation, Hurtig Opsætning og Online Eksponering med Billig WordPress Hosting.
Det er Nemt med Hostinger.

Kom i gang NU
 • Garanteret 99,9% Oppetid
 • Overlegen Hastighed
 • Fremragende Support Chat
 • 30-dages pengene tilbage garanti
Som set på forbesSom set på mediumsom set på techradarsom set på trustpilotsom set på huffpostsom set på bloomberg

Et Webhotel, der elsker WordPress

WordPress Support 24/7

Hostings kundesupport er her til at hjælpe dig med dine WordPress-problemer og forespørgsler hele dagen, hver dag. Med 24/7 support, giver vi dig ro i sindet, og vores WordPress-eksperter vil løse eventuelle problemer i forbindelse med din nye hjemmeside på ingen tid. Ingen problemer er for store eller små!

1-Klik WordPress Installation

Glem fortidens overkomplicerede og tidskrævende WordPress-opsætninger. Når du har udfyldt den enkle formular hos Hostinger, er det eneste du behøver at gøre, at åbne dit kontrolpanel, udfylde dine oplysninger og klik på "installer WordPress". Så enkelt kan det gøres!

Bygget til Ydeevne

Du kan altid stole på Hostings lynhurtige WordPress hosting. Gennem brugen af ​​HTTP/2, PHP7.4, NGINX og specialbyggede, forudinstallerede caching WordPress-plugins, opnår vi uovervindelige indlæsningshastigheder for alle vores kunder. Dine besøgende behøver aldrig vente på at tekst, grafik eller filer indlæser.

Forbedret SIkkerhed

Hostinger registrerer, forsvarer og ødelægger alle cyberangreb udført på vores kunders websites ved at rekruttere den bedste sikkerhedsteknologi fra BitNinja. Vores partnerskab betyder alle hjemmesider, der er vært hos os, beskyttet af BitNinja's all-in-one beskyttelse, der tilbyder fuldstabilt forsvar mod alle automatiserede angreb.

Klar til udviklere

Er det første gang du bruger WordPress? Så har du heldet med dig! I stedet for blot at holde dine filer gemt væk i skyen, tager Hostinger en proaktiv tilgang til website hositing, og beskytter vores hjemmeside-ejere. Få WP-CLI og GIT og få maksimal kontrol over din WordPress-udvikling.

30-dages pengene tilbage garanti

Vi er faktisk så sikre på, at alle i verden vil elske den lethed, overkommelighed og hastighed som vores WordPress-hosting tilbyder, at vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti i prøveperioden. Host din hjemmeside uden omkostninger, og få mest muligt ud af alle vores medlemsfunktioner og fordele.

Vælg Din WordPress Hosting Plan

30-dage pengene tilbage garanti.

WordPress Starter

DKK101,49
Spar 82%
DKK
18
29
/måned

DKK26,00 pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 20 GB Disk Plads
 • Ubegrænset båndbredde
 • Ugentlige Automatiserede Backups
 • Jetpack Gratis
Mest populære

WordPress Premium

DKK246,29
Spar 74%
DKK
63
29
/måned

DKK102,55 pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 40 GB Disk Plads
 • Ubegrænset båndbredde
 • Daglige Automatiserede Backups
 • Jetpack Personlig

WordPress Business

DKK492,55
Spar 74%
DKK
126
95
/måned

DKK205,05 pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 80 GB Disk Plads
 • Ubegrænset båndbredde
 • Daglige Automatiserede Backups
 • Jetpack Premium
 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Øjeblikkelig 24/7 live supportØjeblikkelig 24/7 live support

Sikre betalingerSikre betalinger

Prøv os i 30 dage uden risiko!30-dages risikofri prøve!

Vi er hurtige . Det er et faktum.

Hostinger hastighed statistik

Svarstiden er 0 ms. Hurtigste website side indlæsningshastighed.

SiteGround hastighedsstatistik

Svarstid er 0 ms i gennemsnit.

Hoster du allerede WordPress andre steder?

Mens andre hosting-udbydere opkræver meget for overførsler af hjemmesider, gør vores kundesuccesagenter det for dig gratis!

Hvorfor WordPress Hosting?

Hvorfor WordPress?

WordPress er en platform, der bruges af 28% af hele internettet og med god grund. Det fungerer som et simpelt indgangspunkt til første-gangs hjemmesidebyggere og er yderst alsidig til erfarne udviklere. Med tusindvis af plugins, skabeloner og kapacitet til at styre alt dit indhold på en enkelt grænseflade, hvorfor lede andre steder? Installer WordPress på Hostinger i dag.

Mulitifunktionel

WordPress kan bruges til at oprette alt fra en landingpage til et fuldt funktionsdygtigt online-fælleskab. Ved hjælp af WordPress kan du administrere din hjemmesides indhold, layout og funktioner - fra et overskueligt brugerpanel. Verden er din WordPress.

Let at lære

Uanset om du er en professionel udvikler eller nybegynder i verden af ​​hjemmesider og kodning, har WordPress dig dækket ind. Som den mest populære CMS i verden, kommer WordPress også med en uendelig forsyning af vejledninger, gennemgange og udviklingsguider for at sikre, at du det er så let for dig som muligt..

Så meget mere

Med mapper af plugins, add-ons, widgets, skabeloner og temaer uden sidestykke, er WordPress den perfekte legeplads for enhver domæneejer, der ønsker at tilpasse udseendet og følelsen af deres hjemmeside. Ikke nok med det, WordPress er SEO-venlig og har alt hvad du behøver for at blive fundet og etableret online.

WordPress hosting : Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Svar på ofte stillede spørgsmål om WordPress og WordPress hosting.

WordPress er et sofistikeret, open source værktøj, der kan installeres på din webserver til at hjælpe dig med at skabe din hjemmeside, blog, community, eller netværk. Det er skrevet i PHP og betragtes som det enkleste, mest effektive og mest kraftfulde indholdsstyringssystem (CMS), der findes i dag. WordPress bruges af mange Fortune 500 virksomheder og andre berømte blogs som TechCrunch og Mashable. Med et væld af gratis tutorials, temaer, plugins og udvidelser til rådighed, er WordPress lige så nyttigt for begyndere som for eksperter.

WordPress startede oprindeligt som et blog-værktøj, men det bruges nu til at drive nogle af de mest komplekse e-butikker, communities, blogs og netværk i verden. Du kan bogstaveligt talt oprette enhver form for hjemmeside på WordPress. Lige fra en personlig blog til en online-butik eller forretning, og fra en job-portal til en Spørgsmål og svar hjemmeside, fra et portfolio til online communities, og fra wikisider til niche affiliate hjemmesider.

Det der gør WordPress hosting forskellig fra almindelig web hosting er effektivitet, ydeevne og ressourcer. Hostinger giver hostingpakker, der er optimeret til WordPress hosting. Med vores sofistikerede platforme har du spændende funktioner som WP-CLI, GIT og SSH integreret på din hjemmeside. Installation af WordPress på vores hosting-servere er bogstaveligt talt kun et klik væk. Med forudinstallerede WordPress-cache-plugins, vil din website's hastighed og ydeevne blive fantastisk!

Vi vil ikke prale, men i modsætning til andre web hosts, gør vi WordPress-installation så nemt som muligt på Hostinger. Det er kun et klik væk - helt bogstaveligt - brug vores 1-klik installationsprogram til at installere WordPress på hosting platformen (med alle nødvendige konfigurationer) med et enkelt klik og indenfor øjeblikke. Når installationen er gennemført, kan du bruge et link www.dinhjemmeside.com/wp-admin (angiv kun dit eget domænenavn) for at få adgang til WordPress-administratorområdet og komme i gang.

Ja du kan! Det eneste det kræver for at migrere din WordPress hjemmeside til Hostinger er et enelt klik! Hele processen er lynhurtig, gnidningsfri og du behøver endda ikke engang gøre noget. Hvis du har problemer eller der opstår besvær, behøver du bare kontakte vores erfarne og anerkendte kundeservice. De vil derefter sørge for at gøre alt hvad de kan for at hjælpe dig med WordPress-migrationsprocessen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Nej det er den samme Hos Hostinger er vi stolte over at altid at holde alt opdateret. Den samme version, som du kan finde på WordPress.org, vil være tilgængelig i din hosting med Hostinger. Vores brugere kan aktivere automatiske opdateringer via den automatiske installationsprogram, og WordPress opdateres automatisk hver gang en ny version ruller ud. Der er ingen begrænsninger for vores brugere; du er fri til at installere så mange temaer og plugins som du vil, tilpasse din WordPress-side, som du ønsker og du har også adgang til de centrale WordPress-filer.

Vi kan stolthed sige, at Hostinger er en yderst sikker web hosting. Vi bruger BitNinja til at sikre vores servere, som er en førende server sikkerhedsudbyder. Det har de nyeste malware detection og fjernelse funktioner og indbruddetektion og beskyttelse mod selv de mest sofistikerede (D)DoS angreb. BitNinjas collective intelligence kapacitet giver også mulighed for at indsamle og danne en stærk fælleskab mod enhvert angreb på alle beskyttede servere. Brugen af ​​port og web honeypots spiller også en stor rolle i forebyggelsen af ​​fatale angreb.Skkerhed er det mindste af dine bekymringer, når du vælger Hostinger.

Klar til at starte?

WordPress er let at bruge, og endnu nemmere når du vælger at bruge WordPress med Hostinger. Med en gratis 30-dages pengene tilbage garanti, 24/7 kundesupport og super hurtig hosting er der ingen grund til ikke at komme i gang med din hjemmeside i dag. Start din WordPress-rejse med Hostinger i dag!

Betal for web hosting teknologier, ikke markedsføring!

Undgå at betale ekstra for markedsføring. Betal kun for produktet. Spar klogt, gå efter billig web hosting uden at miste premium kvalitet! Høj pris betyder ikke høj kvalitet.

29.659.751

Kunder sparer allerede

10,000+

Nye kunder hver dag

24.894.152

Hjemmesider startet live

Begynd at Spare Nu!

Alt-i-en web hosting & domænenavn fra

DKK
6
79
/måned