logo

Black Friday
Sale

 •  99.9 % oppetid
 •  Gratis SSL-certifikat
 •  24/7 Live Support
 •  30 dages returret
Kom i gang

Up To

90

%

OFF

05
DAYS
19
HOURS
17
MINUTES
25
SECONDS
Black Friday Sale: Webhotel
Fra  DKK6,79 /Måned!
See All Deals
×
WordPress hosting
WordPress hosting
Ubesværet installation, hurtig opsætning og øjeblikkelig online eksponering med billig WordPress hosting.
Det er nemt med Hostinger.
Kom i gang NU
 • Garanteret 99,9% Uptime
 • Superior Speed ​​Performance
 • Fremragende Support Chat
 • 30-dages pengene tilbage garanti
Som set på forbesSom set på mediumsom set på techradarsom set på trustpilotsom set på huffpostsom set på bloomberg

Hosting selskab, der elsker WordPress

WordPress Support 24/7

Hostings kundesupport er der for at hjælpe dig med dine WordPress-bekymringer og forespørgsler hele dagen, hver dag. Med 24/7 support, vil du have en konstant ro i sindet, fordi vores WordPress-eksperter vil løse eventuelle problemer i forbindelse med din nye hjemmeside på ingen tid. Intet job er for stort eller lille til Hostinger-kundesuccesholdet!

1-Click WordPress Installation

Glem de overkomplicerede og tidskrævende WordPress-opsætninger, der tidligere blev brugt. Når du har udfyldt vores enkle formular med Hostinger, er alt du skal gøre, åbent dit hosting-kontrolpanel, indtast dine oplysninger og klik på en knap for at installere WordPress. Det er så simpelt som det.

Bygget til ydeevne

Vær ikke bange for at stole på Hostings lyn lyn hurtig WordPress hosting. Gennem brugen af ​​HTTP / 2, PHP7.1, NGINX og specialbyggede, forudinstallerede caching WordPress-plugins, opnår vi uovervindelige indlæsningshastigheder for alle vores kunder. Dine web besøgende behøver ikke at vente på tekst, grafik eller filer for at indlæse nogensinde igen.

Enchanted Security

Hostinger registrerer, forsvarer og ødelægger alle cyberangreb udført på vores kunders websites ved at rekruttere den bedste sikkerhedsteknologi fra BitNinja. Vores partnerskab betyder alle hjemmesider, der er vært hos os, beskyttet af BitNinja's all-in-one beskyttelse, der tilbyder fuldstabilt forsvar mod alle automatiserede angreb.

Klar til udviklere

Dette er ikke din første gang at udvikle WordPress? Så har du held og lykke! I stedet for blot at holde dine filer gemt væk i skyen, tager Hostinger en proaktiv tilgang til hosting websites ejet af udviklere. Nyd WP-CLI og GIT og få maksimal kontrol over din WordPress-udvikling.

30-dages pengene tilbage garanti

Vi er så sikre på, at alle over hele verden simpelthen vil elske lethed, overkommelighed og hastighed på vores WordPress-hosting, at vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti-prøveperiode. Host din hjemmeside uden omkostninger foran og få mest muligt ud af alle vores medlemsfunktioner og fordele. Det er en win-win-situation.

Vælg din web hosting plan

Tidsbegrænset tilbud: Få et SSL certifikat GRATIS

Single WordPress Hosting

DKK67,85
Spar 90%
DKK
6
79
/mo
 • 1 Websites
 • 10 GB SSD diskplads
 • 100 GB Båndbredde
 • Kraftfuld Kontrolpanel
 • User-friendly Access Manager
Mest populære

Premium WordPress Hosting

DKK101,49
Spar 82%
DKK
18
29
/mo
 • 100 websteder
 • 20 GB SSD diskplads
 • Ubegrænset båndbredde
 • Kraftfuld Kontrolpanel
 • User-Friendly Access Manager
 • 2X WordPress Optimeret hastighed
 • Gratis Domæne (med årsplan)

Business WordPress Hosting

DKK135,45
Spar 78%
DKK
29
50
/mo
 • 100 websteder
 • 30 GB SSD diskplads
 • Ubegrænset båndbredde
 • Kraftfuld Kontrolpanel
 • User-Friendly Access Manager
 • 4X WordPress Optimeret hastighed
 • Gratis Domæne (med årsplan)
 • Daglig Backups
 • Deluxe Live Support
 • Gratis SSL certifikat for at sikre kundedata og øge SEO rankings
Har du brug for mere strøm til dit projekt?
Se vores avancerede cloud hosting-løsninger.

Vidste du? At personlige, gratis domæner er inkluderet i de årlige premium & forretnings- og webhosting planer!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Øjeblikkelig 24/7 live supportØjeblikkelig 24/7 live support

Sikre betalingerSikre betalinger

Prøv os i 30 dage uden risiko!30-dages risikofri prøve!

Vi er hurtige . Det er et faktum.

Hostinger hastighed statistik

Svarstiden er 203 ms . Hurtigste website side indlæsningshastighed.

SiteGround hastighedsstatistik

Svarstid er 572 ms i gennemsnit.

Already Hosting WordPress Somewhere Else?

Mens andre hosting-udbydere opkræver meget for overførsler af websteder, vil vores kundesuccesagenter gøre det gratis!

Hvorfor WordPress Hosting?

Hvorfor WordPress?

WordPress er en platform, der er tillid til 28% af hele internettet og af en god grund. Det fungerer som et simpelt indgangspunkt til første gangs hjemmesidebyggere og er yderst alsidig til erfarne udviklere. Med tusindvis af plugins, skabeloner og kapaciteten til at styre alt dit indhold på en enkelt grænseflade, hvorfor se andre steder? Opsæt WordPress på Hostinger i dag.

Multipurpose

WordPress kan bruges til at oprette alt fra en destinationsside til et fuldt funktionsdygtigt online-medlemskab. Ved hjælp af WordPress kan du administrere dit websites indhold, layout og funktionalitet - alt fra et enkelt dashboardområde. Verden er din WordPress.

Let at lære

Uanset om du er en professionel udvikler eller en komplet nybegynder i verden af ​​hjemmesider og kodning, har WordPress fået dig dækket. At være den mest populære CMS i verden, kommer WordPress også med en uendelig forsyning af vejledninger, walkthroughs og udviklingsguider for at sikre, at du aldrig bliver forladt i mørket.

Så meget mere

Med uovertruffen mapper af plugins, add-ons, widgets, skabeloner og temaer er WordPress den perfekte legeplads for enhver domæneejeren, der ønsker at tilpasse udseendet og deres online-plads. Mere end bare det, er WordPress SEO-venlig og har alt hvad du behøver for at blive fundet og etableret online.

WordPress hosting : Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Svar på ofte stillede spørgsmål om WordPress og WordPress hosting.

WordPress er et open source, sofistikeret værktøj, der kan installeres på din webserver for at hjælpe dig med at oprette dit websted, fællesskab, blog eller netværk. Det er skrevet i PHP og betragtes bredt som det enkleste, men det mest effektive og kraftfulde indholdsstyringssystem (CMS), der eksisterer i dag. WordPress bruges af mange Fortune 500 virksomheder og andre berømte blogs som TechCrunch og Mashable. Med et væld af gratis tutorials, temaer, plugins og udvidelser til rådighed, er WordPress lige så gavnligt for begyndere og udviklingseksperter.

WordPress startede oprindeligt som et bloggeringsværktøj, men det bruges i lang tid til at drive nogle af de mest komplekse e-handelsforretninger, fællesskaber, blogs og netværk. Du kan helt bogstaveligt oprette enhver form for hjemmeside på WordPress. Spænder fra en personlig informativ blog til en online-forretningsside, fra et jobkort til et Q & A-websted, fra porteføljesider til onlinemiljøer, og fra wikisider til niche-tilknyttede websteder.

Hvad der gør WordPress hosting forskellig fra regelmæssig web hosting er effektivitet, ydeevne og ressourcer. Hostinger giver hostingpakker, der er optimeret til WordPress hosting. Med vores sofistikerede platforme har du spændende funktioner som WP-CLI, GIT og SSH integreret på din hjemmeside. Installation af WordPress på vores hosting-servere er bogstaveligt talt kun et klik væk. Med forudinstallerede WordPress-cache-plugins, vil din website's hastighed og ydeevne bare være strålende!

Vi mener ikke at prale, men i modsætning til andre web hosting kompagnier, gør vi WordPress installation på Hostinger så nemt som muligt. Det er bare et klik væk. Ja - helt bogstaveligt - du kan bruge vores 1-klik installationsprogram til fuldstændigt at installere WordPress på hosting platformen (med alle nødvendige konfigurationer) med et enkelt klik og indenfor øjeblikke. Når installationen er gennemført, kan du bruge et link www.examplewebsite.com/wp-admin (angiv kun dit eget domænenavn der) for at få adgang til WordPress-administratorområdet og komme i gang.

Absolut, ja! Alt det vil tage for dig at migrere din WordPress webiste til Hostinger er et klik! Hele migrationsprocessen bliver sømløs, hurtig, og du behøver ikke gøre noget. Hvis du dog har problemer eller forhindringer, er du bare nødt til at kontakte vores erfarne og højt anerkendte kundesucceshold. De vil sørge for at gøre alt for at hjælpe dig med WordPress-migrationsprocessen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Nej det er det ikke Vi, hos Hostinger, er stolte over at altid sørge for at holde alt opdateret. Den samme version, som du kan finde på WordPress.org, vil være tilgængelig for dig på din hosting med Hostinger. Vores brugere kan aktivere automatiske opdateringer via den automatiske installationsprogram, og WordPress opdateres automatisk hver gang en ny version ruller ud. Der er absolut ingen begrænsninger for vores brugere; du er fri til at installere så mange temaer og plugins som du vil, tilpasse dit WordPress-websted, men du ønsker og har også adgang til de centrale WordPress-filer.

Vi kan meget trygt sige, at Hostinger er en meget sikker web hosting. Vi bruger BitNinja til at sikre vores servere, og det er en førende server sikkerhed udbyder. Det har state-of-the-art malware afsløring og fjernelse funktioner sammen med indbruddetektion og beskyttelse mod selv de mest sofistikerede (D) DoS angreb. BitNinjas kollektive efterretningskapacitet giver også mulighed for at indsamle og danne en stærk troskab mod enhver angribende kraft til alle beskyttede servere. Brugen af ​​port og web honeypots spiller også en stor rolle i forebyggelsen af ​​dødelige angreb. Kort sagt, sikkerhed bør være mindst af dine bekymringer, når du vælger Hostinger.

Klar til at starte?

WordPress er nem at bruge, og endnu nemmere at deltage, når du vælger at være vært for WordPress med Hostinger. Med en gratis 30-dages pengene tilbage garanti, 24/7 kundesupport og super hurtig hosting er der ingen grund til ikke at komme i gang med os. Fortsæt, start din WordPress-rejse med Hostinger i dag!

Betal for ægte web hosting teknologier, ikke markedsføring!

Stop med at betale ekstra for markedsføring. Betal kun for produktet .. Spar smart, gå med billig webhosting uden at miste premium kvalitet! Høj pris betyder ikke høj kvalitet.

29.659.751

Kunder sparer allerede

10,000+

Nye kunder hver dag

24.894.152

Websites launched live

Begynde at spare nu!

Alt-i-en web hosting & domænenavn fra

DKK
6
79
/mo