Hostinger Anmeldelser

Folk fra mere end 40 lande overlader deres websteder til Hostinger. Her er hvad de siger om vores webhosting-tjeneste på Trustpilot, G2 og Google My Business review sites.

Hostinger Anmeldelser
Top reviews left branch
Hostinger giver de fleste konkurrenter baghjulTechradar
Top reviews right branch
Top reviews left branch
Tilbyder fantastisk kundeservice og oppetidPCMag
Top reviews right branch
Top reviews left branch
Top kvalitet lige fra markedsføringen til administratorpanelet.Quicksprout
Top reviews right branch

Hvorfor folk elsker Hostinger

Live Support

24/7 Live Support

Vores team af eksperter er her for at hjælpe dig. Når som helst, hvor som helst. Din succes er vores fokus.

Opsætning på få sekunder

Opsætning på få sekunder

Gå live med et enkelt klik. Hostinger er designet til at gøre det nemt at få dit websted online, hurtigt.

Bygget for hastighed

Bygget for hastighed

Hastighed kan være afgørende for, om dit websted bliver en succes eller ej. Udnyt dit potentiale maksimalt med et lynhurtigt website.

Hostinger har fået vurderingen Excellent på

Fantastisk køb og supportteam!

Fantastisk køb og supportteam! Jeg købte et abonnement og fik et gratis domæne sammen med en masse hjælp til at få det op og køre samt hjælp med at flytte mit andet domæne.

Over 4 måneder og ingen problemer overhovedet.

Jeg har et "Premium Shared Hosting"-abonnement. Jeg har installeret flere hjemmesider, og alt fungerer fint indtil nu. God kundeservice også 👌

Jeg er forelsket i Hostinger

Jeg er forelsket i Hostinger, fra slutbrugerperspektiv til affiliate perspektiv. De har en fantastisk support, både live chat, e-mail og account manager. Har aldrig haft nogen problemer med hosting, og cloud hosting er ekstremt hurtigt!!! Jeg anbefaler det altid til mine kunder. Jeg har brugt flere hostingudbydere, der var ikke en, der var bedre end hosting i alt; kontrolpanel, support, priser, ydeevne osv. Igen, jeg er forelsket i hostinger!

Customer Success-teamet er fantastisk!

Jeg registrerede det forkerte webdomæne og var nødt til at foretage nogle ændringer. Jeg kontaktede Customer Success Teamet og gav dem de nødvendige oplysninger og fik ændret mit websted til det korrekte domænenavn. Agne var kundeservicemedarbejderen. Da hun først havde fået forbindelse, fik hun ordnet det hele inden for 10 minutter. Hurtig og effektiv! Jeg kunne ikke have bedt om bedre service.

Hostinger er det bedste

Hostinger er den bedste hosting, jeg har arbejdet med i to år. Serverne er tilregnelige og hurtige
Et supportteam, der fortjener respekt

Fantastisk service!

Jeg har været hos Hostinger i flere år, og jeg har altid haft den bedste ydelse inden for webhosting-tjenester. God kundeservice og overkommelige priser. Fantastisk!

30-dages garanteret returret

Du behøver ikke en grund. Hvis du ikke er tilfreds, lover vi at refundere din betaling. Ingen risiko, intet besvær.

Brancheførende webhosting

Agnė fra Hostinger løste mit problem på...

Agne fra Hostinger løste mit problem på et splitsekund, jeg havde fejlagtigt købt Premium Delt Hosting - under første valgmulighed Web Hosting. Jeg spurgte Agnė hvad jeg skulle gøre, og hun tilbød mig straks en refundering. Så bestilte jeg WordPress Hosting med WordPress Starter pakken. Mange tak for din hjælp!

Fantastisk support

Jeg havde et problem med at registrere et gratis domæne efter eget valg, og teamet reagerede faktisk super hurtigt.
Jeg var så imponeret over deres engagement i brugertilfredshed, at jeg vil implementere min in-produktions webapplikation med Hostinger, og måske vil jeg faktisk samarbejde med jer på sigt.

Bedst, billigste og højeste kvalitets hostingudbyder!!

Jeg var på udkig efter en hostingudbyder til en overkommelig pris, med kvaliteten i orden.
Efter at have sammenlignet nogle anmeldelser besluttede jeg mig for at vælge hostinger.
Og uden nogen fortrydelse.
Alt gik godt og frem for alt meget hurtigt.
Meget god hjemmeside med meget tydelig forklaring af indstillinger og migrering af en eksisterende hjemmeside. Migreringen gik perfekt og oprettelsen af en ekstra hjemmeside med domæne (gratis tilbud) havde et SSL-problem, men dette blev løst meget hurtigt af deres professionelle og kundevenlige support!!!
Helpdesk er også tilgængelig 24/7 og de reagerer virkelig hurtigt og er meget serviceorienterede, aldrig oplevet før !!!
For mig er dette stærkt anbefalet for dem, der søger en billig, høj kvalitet, og pålidelig hostingudbyder !!!

Den bedste support nogensinde!

Jeg har prøvet flere webhostingudbydere i de sidste 4 år, og jeg må indrømme, at Hostinger er langt den bedste i forhold til hastighed, priser og mest af alt deres support. Som webdesigner er det vigtigt at have hurtig support, da jeg hoster mine kunders hjemmesider på Hostinger. Det er nu næsten to år siden, at jeg startede hos dem, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg vil varmt anbefale det til alle, der ønsker at starte en webdesign virksomhed eller bare bygge en hjemmeside for sig selv.

Brugervenlig platform, hjælpsom support, billig hosting service

Jeg var på udkig efter en pålidelig og billig hostingtjeneste da jeg fandte Hostinger. Efter at have læst positive anmeldelser kontaktede jeg deres kundeservice. Deres supportteam var meget hjælpsomme og hurtige til at besvare alle mine spørgsmål og bekymringer. Deres brugergrænseflade er meget brugervenlig, hvilket gjorde det meget nemt at gøre tingene på egen hånd uden brug af en supportmedarbejder. Kan varmt anbefales.

Hostinger er bedømt Superb! på

En tilfreds designer

Jeg er en webdesigner, der har brug for pålidelige webhosting-tjenester. Hostinger er bare fænomenal med hensyn til kvalitet og kundeservice. Desuden er brugergrænsefladen blandt de bedste. Intuitiv og nem at bruge. I modsætning til andre større hajer derude, der kun bekymrer sig om skjulte gebyrer.

Oplevelser

På vegne af mine enheder vil jeg gerne takke jer, Hostinger, for jeres fantastiske support, især i forbindelse med opgraderingen af vores Delte Web Hosting Plan. Jeg ser frem til at få et fantastisk tilbud fra Hostinger på en avanceret Cloud Hosting Plan!

Hostinger - 100% anbefalet

Jeg har arbejdet med Hostingers Premium Hosting Plan i et år, og de giver mig alle de elementer, jeg har brug for til at administrere mine websteder og databaser med optimale resultater. 1-kliks-installation, ubegrænset SSD diskplads og nemme SSL-certifikater instalationer.
Desuden tilbyder de en fantastisk og hurtig support, hvor deres hovedfokus er at løse dine problemer så præcist og hurtigt som muligt.
Uden tvivl anbefaler jeg Hostinger som hostingudbyder.

Enestående kundeservice

Fremragende kundeservice, overgik alle forventninger! De gik endda så langt som til muligvis at refundere mine tidligere års gamle køb, noget som ingen anden hostingudbyder ville turde røre ved. En massiv shoutout til min support repræsentant Neringa for at gøre det muligt. 10/5

Vidunderlig oplevelse med Hostinger indtil videre

Vidunderlig oplevelse med hostinger indtil videre, og jeg er kun 3 måneder inde i min 4årige rejse med dem.. Vidunderligt support team 24/7.. Hostinger til hele verden😍

Den bedste hostingudbyder, der...

Den bedste hostingudbyder, der kan levere den bedste service og support af webhosting. Jeg kan personligt godt lide jeres service og vil vil klart anbefale hostinger.com til andre.

Leder du efter noget andet?

Leder du efter noget andet? Hostinger har et abonnement til alt og alle. Uovertrufne priser, uovertruffen fleksibilitet og ubegrænset potentiale.