WooCommerce Hosting

Lav en WordPress-drevet online butik på servere optimeret til overlegen WooCommerce-ydeevne.

check_circle

30-dages pengene tilbage garanti

Vælg din WooCommerce Hosting Plan

Woo Starter

135,45 DKK
Spar 78%
29
50
DKK
/md

59,00 DKK pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 20 GB SSD Lagring
 • Ubegrænset båndbredde
 • Gratis Domæne og SSL
 • Ugentlige Automatiserede Backups
 • Jetpack Gratis
Mest populære

Woo Premium

246,29 DKK
Spar 74%
63
29
DKK
/md

102,55 DKK pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 100 GB SSD Lagring
 • Ubegrænset båndbredde
 • Gratis Domæne og SSL
 • Daglige Automatiserede Backups
 • Jetpack Personlig

Woo Business

492,55 DKK
Spar 74%
126
95
DKK
/md

205,05 DKK pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 140 GB SSD Lagring
 • Ubegrænset båndbredde
 • Gratis Domæne og SSL
 • Daglige Automatiserede Backups
 • Jetpack Premium

Brug for Mere Power? Prøv en Coud-baseret Løsning

Gør Salg Lettere med Hostinger

For enhver e-handelsbutik er tiden den ultimative valuta. Sørg for hurtigere kasse-ydeevne og konverteringer med Hostinger. Vi har alt, hvad du behøver for at lykkes!

live_help

24/7 Teknisk Support

Dit personlige it-crew vil sørge for at alle dine spørgsmål, anmodninger og forespørgsler bliver opfyldt. Få øjeblikkelig hjælp 24/7/365!

dns

Servere Til Din Business

Fra den nyeste PHP-version til HTTP / 2 af vores servere superladet med alle de nyeste teknologier til den bedste ydeevne.

thumb_up

Gratis Domæneregistrering

Enhver butik har brug for et fantastisk navn. Få det gratis på Hostinger! På en årplan kan du vælge .com ; .net ; .xyz og meget mere!

Hvorfor Vælge WooCoomerce til Din Butik?

WordPress er en platform, der giver millioner af webmastere mulighed for at oprette en hvilken som helst type hjemmeside uden at kode. Og WooCommerce tager det et skridt videre, og åbner døren til e-handel for utallige online-forretninger og butikker!

 icon

check_circleFleksibel og Lettilpasseligt

Et stort bibliotek med gratis plugins og temaer giver dig den perfekte shoppingplatform. Du kan Implementer enye værktøjer, funktioner og betalingsløsninger lynhurtigt!

check_circleSEO Fokuseret

Korrekt søgemaskineoptimering sikrer, at din butik er synlig på nettet. Med WordPress enkelhed har du alle værktøjer til at tage din SEO til næste niveau.

check_circleNem Styring

Det intuitive WordPress dashboard gør WooCommerce butik management til en leg. Tilføj let nye produkter, tjenester, rabatter og øge dit salg!

Start Din WooCommerce Rejse i Dag

3 simple trin. Det er alt hvad du behøver for at få din online forretning lanceret!

Vælg Din Hosting Plan

1. Skridt

Vælg Din Hosting Plan

Vælg din løsning og gå til indkøbsvogn uden frygt. 30-dages pengene tilbage garanti inkluderet!

Opsæt Din Butik

2. Skridt

Opsæt Din Butik

Installer WordPress på 1-klik og start opbygning af din online butik med WooCommerce.

Sælg!

3. Skridt

Sælg!

Det er her den rigtige sjov starter. Sælg, invester, gro, gentag!

Alt Du Behøver

Funktioner, Der Bringer Din Butik til Tops!

Vores job er din succes. Derfor har vi perfektioneret vores webhosting platform med et sæt vigtige funktioner, der vil få din online butik til at skille sig ud fra mængden!

tune

Brugerdefineret Kontrolpanel

Find alt hvad du behøver på ét sted. Administrer dit websted, e-mails og indstillinger med maksimal effektivitet!

update

Cache Booster

Imponer dine besøgende med lynhurtige sider. Udnyt multi-tier caching opsætningen og få rigtig meget fart.

https

SSL/TLS Certifikat

Få dine besøgende til at føle sig trygge. Business planer på min. 12 måneder inkluderer en gratis livslang SSL, der vil øge SEO!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Integration

Integrer CloudFlare nemt for et ekstra lag af hastighed og sikkerhed. DDoS beskyttelse, WAF, og en global CDN inkluderet!

people

Adgangsmanager

Arbejder i flere personer? Hold dine private oplysninger fortrolige og samarbejde nemt med en custom adgangsadministrator!

trending_up

Plads til at Gro

Når din WooCommerce-butik har brug for ekstra power, er der altid en løsning. Opgrader nemt og glem alle begrænsninger!

WooCommerce Hosting FAQ

Vores svar på ofte stillede WooCommerce hosting forespørgsler

WooCommerce er en helt gratis WordPress extention (også kaldet plugin), der passer til både små og store projekter. Det giver brugerne mulighed for at oprette en online butik, der tilbyder både fysiske og digitale varer. En af de største fordele er, at der ikke er behov for kodning eller programmering! Men hvis kode er din ven, så kan du gøre endnu mere.
WooCommerce er tilgængelig i det officielle WordPress plugin kartotek, så opsætning kræver minimal indsats. Så snart du installerer det, vises flere nye sektioner i dit dashboard. Der kan du konfigurere forskellige indstillinger, tilføje produkter og administrere eksisterende indhold. Kort sagt fungerer det som en udvidelse til en eksisterende WordPress hjemmeside.
Det er den bedste del - det er helt gratis! Selvom der er premium temaer og betalte udvidelser, der tilbyder mere unikke funktioner, er der ingen ekstra omkostninger for at installere og bruge WooCommerce. Det eneste du har brug for er webhosting, og da du er her hos Hostinger, er den del allerede klaret!
WooCommerce hosting er en løsning taget højde for at levere exceptionel hastighed og ydeevne for alle online butikker, der drives af WordPress. Med brugerdefineret serveropsætning og et internt administrationshold, der overvåger dem døgnet rundt, har du det perfekte miljø til at skabe en hurtig online butik. Det er nemt med Hostinger!
Selvfølgelig! Hvis du har brug for hjælp til at overføre din WooCoomerce hjemmeside til vores web hosting platform, vil vi være der 24/7. Få ud af vores supportpersonale når som helst og få din virksomhed til at køre!
At vælge den bedste WooCoomerce hosting platform afhænger af størrelsen og behovene i din butik. Hvis du lige er begyndt, vil delt hosting være mere end nok til at begynde, vokse og lykkes. Og hvis du bliver så stor, at du har brug for nye boliger, er vores business hosting løsning det perfekte valg for store butikker med masser af unikke besøgende!