Tre.
To.
Online

Simple

Tre. To. Online.

Om os

Vi står klar til at publicére din mission online

Hostinger har en mission om at gøre online succes muligt for alle - både for udviklere og aspirerende bloggere samt forretningsdrivende. Med vores lynhurtige webhosting, AI-genererede hjemmesidebygger og brugervenlige hPanel kan du vækste din hjemmeside uden de store kraftanstrangelser.
Vi står klar til at publicére din mission online

Hvor forpligtelse møder effektivitet

Som de fleste tror vi på, at succes kommer med hårdt dagligt arbejde. At se mere end en million ligesindede skabere, der betror deres websteder til os, er den bedste belønning og inspiration.
Med base i Kaunas, Litauen, er Hostinger det hurtigst voksende hostingmærke i 2020*. Det inkluderer Zyro webstedsbygger, Niaga Hosting-mærker.
Hvor forpligtelse møder effektivitet

Historie Væggen

Vores Styrker

Innovative styringsværktøjer

Hjemmesidehastighed

Døgnsupport

Innovative styringsværktøjer

Uanset din baggrund eller tekniske kendskab, er vores opbygnings- og administrationsværktøj til hjemmesider lavet med fokus på brugeroplevelse og styrke. Kontrollér alt på ét sted med hPanel, fra domæner og webhotel til e-mailkonti og meget andet. Få mere tid til det, der betyder noget, med vores AI-styrede træk-og-slip Hostinger Hjemmesidebygger - opret og udgiv en hjemmeside på få minutter, uden begrænsninger.

Hjemmesidehastighed

Vi ønsker, at hjemmesideskabere og virksomhedsejere skal gøre hurtige fremskridt. Forestil dig, at din hjemmeside indlæses på millisekunder overalt i verden med vores globale servere og en oppetid på 99,9%. Giv dine besøgende den bedste brugeroplevelse, og se, hvordan din hjemmesides placering forbedres.

Døgnsupport

Vi hjælper alle, som ønsker at få succes online. Vores Kundeservice mere end 10 sprog, så du trygt kan kommunikere på dit eget sprog. Brug mindre tid på at bekymre dig over tekniske udfordringer - vi lover at vende tilbage til dig hurtigt med nyttige løsninger.

Icon

Jeg var nyligt i kontakt med Hostingers Kunderådgivere. Servicen var noget af det bedste, jeg har oplevet - deres rådgivere var både vidende og hjælpsomme. Selv med meget lidt information lykkedes det dem at identificere problemet og løse det hurtigt.

Podaz Store
Webshop
Icon

Jeg tog nogle kurser i webdesign og -udvikling, og det var nyt for mig at administrere hjemmesider på egen hånd. Jeg ville gerne mestre de færdigheder, jeg var ved at lære, så jeg kiggede rundt efter en pålidelig host, der kunne give mig den fulde kontrol over kodningen. Sådan endte jeg hos Hostinger.

Andrew
Webudvikler
Icon

Jeg har 94 hjemmesider hostet på Hostinger i øjeblikket, og mine kunder og jeg har altid elsket Hostinger af to grunde: Serverhastighed og femstjernet kundeservice. Hostinger er den bedste platform for alle, uanset om du er nybegynder eller professionel udvikler.

Jeremiah Kobina
Softwareingeniør
TEKNOLOGI

Innovation På Farten

Innovation På Farten
MENNESKER

Et Engageret Hold af Helte

Et Engageret Hold af Helte
BESAT AF KUNDER

Før Vi Taler, Lytter Vi

Før Vi Taler, Lytter Vi

Seneste Blogindlæg

Branch left
Hostinger er virkelig en meget stabil vært
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Bedst Til Førsteklasses Oppetid
PCMag
Branch right
Branch left
Det føles som en premium-vært
Quicksprout
Branch right