Tre.
To.
Online

Simple

Tre. To. Online.

Om os

Vi står klar til at publicére din mission online

Siden grundlæggelsen i 2011 har Hostinger været på en mission om at tilbyde hostingtjenester, der gør livet lettere for udviklere og deres kunder. Vi leverer vores løfte ved konstant at opdatere serverteknologien, forbedre kundesupporten og finjustere vores hjemmedesignede hPanel.

Vi står klar til at publicére din mission online

Hvor forpligtelse møder effektivitet

Som de fleste tror vi på, at succes kommer med hårdt dagligt arbejde. At se mere end en million ligesindede skabere, der betror deres websteder til os, er den bedste belønning og inspiration.

Med base i Kaunas, Litauen, er Hostinger det hurtigst voksende hostingmærke i 2020*. Det inkluderer Zyro webstedsbygger, Niaga Hosting-mærker.

*Anerkendt af branchemyndigheden Bitcatcha.

Hvor forpligtelse møder effektivitet

Historie Væggen

Vi er stærke på

Innovative styringsværktøjer

Hjemmesidehastighed

Døgnsupport

Innovative styringsværktøjer

Uanset din baggrund eller tekniske kendskab, er vores opbygnings- og administrationsværktøj til hjemmesider bygget med fokus på brugeroplevelse og styrke. Kontrollér alt på ét sted med hPanel, fra domæner, webhotel, e-mailkonti og meget mere. Få mere tid til det, der betyder noget, med træk-og-slip-værktøjet Hostinger Hjemmesidebygger - opret og udgiv en hjemmeside på få minutter, uden begrænsninger.

Hjemmesidehastighed

Vi ønsker, at hjemmesideskabere og virksomhedsejere skal gøre hurtige fremskridt. Forestil dig, at din hjemmeside indlæses på millisekunder overalt i verden med vores globale servere med en garanteret oppetid på 99,9 %. Giv dine besøgende den bedste brugeroplevelse, og se, hvordan din hjemmesides placering forbedres.

Døgnsupport

Vi hjælper alle, som ønsker at få succes online. Vores Kundeservice taler 11 sprog, så du trygt kan kommunikere på dit eget sprog. Brug mindre tid på at bekymre dig - vi lover at vende tilbage til dig hurtigt med nyttige løsninger.

Jeg var for nylig i kontakt med hostinger kundeservice. Servicen fra deres supportteam var noget af det bedste, jeg har oplevet. Supporten var ikke kun informativ, men også hjælpsom. Med en smule information lykkedes det dem at opfange problemet og løse det hurtigt.

Podaz Store
Webshop

Jeg tog nogle kurser i webdesign og -udvikling, og det var nyt for mig at administrere hjemmesider på egen hånd. Jeg ville gerne mestre de færdigheder, jeg var ved at lære, så jeg kiggede mig omkring efter en god udbyder, som vigtigst af alt ville lade mig have fuld kontrol over min kodning.

Andrew
Webudvikler

Jeg har 94 hjemmesider hostet på Hostinger i øjeblikket, og mine kunder og jeg har altid elsket Hostinger af to grunde: Serverhastighed og femstjernet kundeservice. Hostinger er den bedste platform for alle, fra nybegyndere til professionelle udviklere.

Jeremiah Kobina
Softwareingeniør
TEKNOLOGI

Innovation På Farten

Som en af de hurtigste og mest effektive udbydere af webhoteller tilstræber vi os hele tiden at tilpasse de nyeste teknologiske fremskridt i branchen. Vi forbedrer konstant vores serveres infrastruktur med avancerede anti-DDoS-løsninger, LiteSpeed webserver-software og vores specialbyggede kontrolpanel - hPanel.

Innovation På Farten
MENNESKER

Et Engageret Hold af Helte

Med over 1000 ansatte i 54 lande er Hostinger en af de hurtigst voksende udbydere af webhotel i verden. Ligesom vi er engagerede i vores kunder, tager vi os også af vores egne, så vi kan vækste professionelt med vores kunder. Bliv en del af Hostinger, og hyg dig med os!

Et Engageret Hold af Helte
BESAT AF KUNDER

Før Vi Taler, Lytter Vi

Du som kunden, har den højeste prioritet hos Hostinger. Din feedback er nøglen til at vi kan forbedre vores produkter, processer og generelle kundetilfredshed. Vi opsøger vores kunders oplevelser gennem undersøgelser, online anmeldelser og solointerviews.

Før Vi Taler, Lytter Vi

Seneste Blogindlæg

Branch left
Hostinger er virkelig en meget stabil vært
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Bedst Til Førsteklasses Oppetid
PCMag
Branch right
Branch left
Det føles som en premium-vært
Quicksprout
Branch right