Designet til din vækst

Ved at gøre Hostinger stærkere og hurtigere kan vi ikke bare stole på den nyeste teknologi. Derfor er vores største styrke teamet af teams, der arbejder sammen om at implementere det.

pages.technology.features.header.heading
Hastighed

Hastighed

Svartid 11-274 ms.

Kundeservice

Kundeservice

Live chat 24/7.

Effektivitet

Effektivitet

Den bedste pris/kvalitetsforhold.

Enkelhed

Enkelhed

9 of 10 find our hPanel smooth and intuitive.

data centers

All Data - Secured

Vi beskytter dine websteder med flere niveauer af fejlsikringer, RAID-10, og daglige eller ugentlige sikkerhedskopier. Alle vores 10 datacentre er fordelt globalt for at sikre, at dine websteder er hurtige i alle lande. Dine besøgende vil opleve den laveste latenstid og uovertruffen pålidelighed, da vi implementerer i globalt forbundne Tier-3-datacentre.

Planer Inkluderer:

In-house udviklet hPanel, Access Manager, LiteSpeed ​​webserver, gratis SSL, in-house udviklet WAF.

All Data - Secured
infrastructure

Maksimal effektivitet

Sikkerhed, hurtig ydeevne og stabilitet er lige vigtige. Vi bestræber os på at opretholde 99,99 % oppetid for dit websted. Vores servere kører på CloudLinux - det førende OS for hostingudbydere. Vi fornyer vores systemer regelmæssigt, beskytter serverne mod DDoS-angreb og forbedrer deres hastighed med de nyeste LiteSpeed-teknologier.

Planer Inkluderer:

Daglige sikkerhedskopier, CloudLinux, LVE-containere til kontoisolering, Wanguard realtids anti-DDoS beskyttelse på Switches, samt SSD-servere.

Maksimal effektivitet
hpanel

Bygget for fuld kontrol

Vi er meget stolte af vores egenudviklede hPanel. Siden dets fødsel i 2011 har vi finjusteret alle aspekter af vores produkt for at levere en hostingoplevelse, der er intuitiv for begyndere og håndgribelig for professionelle. hPanel er oversat til 17 sprog og har en intern WordPress-migreringstjeneste for hurtige automatiske migreringer.

Bygget for fuld kontrol
support

Fokuseret på succes

Vi tror på, at den bedste måde at guide kunderne til succes er at vise, hvordan man løser et problem. Vores tekniske team er her 24/7 for at supportere dig gennem alle problemer.

Fokuseret på succes

Seneste blogudgaver