Næste Generations af Teknologi

Uanset om det handler om hurtigere hardware, innovativ netværksarkitektur eller ny softwareløsning, vil vi være blandt de første til at anvende den.

Hostinger Globale Datacentre

Hostinger Globale Datacentre

Vores server er opsat i 7 forskellige regioner -> Storbritannien, Brasilien, Holland, Singapore, Indonesien og Litauen. Vores kunder får de korteste forsnkelser og høj pålidelighed i vores globalt forbundne Tier-3 data centre.

Hostinger databeskyttelse

Hostinger databeskyttelse

Alle data på servere er beskyttet af flere niveauer af fail-safes, RAID-10, daglige eller ugentlige backups.

Hostinger Høj tilgængelighed

Hostinger Høj tilgængelighed

Alle vores DC'er har dual uplinks med flere ISP'er. Vi beskytter vores kunder fra DDoS angreb på flere stadier, Wanguard anti-DDoS trafik analyse og intelligente firewall regler på switch niveau, Bitninja eller Imunity360 (Web Application Firewall) på hver server, frivillig Cloudflare for hver konto, samt custom web server regler der betyder at din hjemmeside er velbeskyttet mod ethvert angreb.

Hostinger PHP HTTP

Hostinger PHP HTTP

Få bedre SEO, fastholdelse af besøgende og konverteringer med de nyeste opdateringer, som behandler op til 3x flere anmodninger i sekundet.

Hostinger Multi Tier Cache

Hostinger Multi Tier Cache

Vi driver en unik cache-implementering, der består af multi-tier cache i web service lag (Nginx), samt en memcached gaffel fra Twitter (fatcache). Dette kan dramatisk reducere belastningstider for statisk såvel som dynamisk indhold. CMS systemer som wordpress, joomla viser næsten en 10x forbedring i indlæsningstider med cache aktiveret.

Hostinger Skalerbar Arkitektur

Hostinger Skalerbar Arkitektur

Vores nye server implementeringstider varierer på omkring 10 minutter. Vi har en fuldt automatiseret bootstrap-proces. Tryk på strøm, tilslut netværkskabler - Automatisering sparker i (kickstart, ansible) og serveren går online.

Hostinger fuldt administreret

Hostinger fuldt administreret

Vi sikrer, at servere og al infrastruktur kører, alle pakker er opdaterede. Alle ingeniører er på opkald på Pagerduty, vi har et næsten øjeblikkeligt reaktivt svar på hændelser. Vi har også opsætningsovervågning via Prometheus, så vi kan forhindre problemer, før de selv opstår.

Hostinger Katastrofegenoprettelse

Hostinger Katastrofegenoprettelse

I tilfælde af en uplanlagt begivenhed kan vi gendanne din konto til det seneste snapshot i løbet af få minutter. Vi opsætter fulde og inkrementelle sikkerhedskopier for alle konti for at sikre, at dine data er sikre.

Brugerdefineret hPanelAdgangsmanagerOpenResty nginx + luaCloudflare integrationLetsEncrypt integrationDaglige BackupsCloudLinuxLVE beholdere til KontoisoleringSSD-Drev til ekstreme hastighederWanguard realtid anti-DDoS-beskyttelse på SwitchesStrømlinede og automatiserede serverimplementeringerSamtaleanlægHTTP / 2Proaktiv og forudsigende serverovervågningRealtid reaktiv serverovervågningNginx micro cacheIntelligent WAF (Web applikation firewall) på alle servereMemcached (Twitter gaffel - Fatcache)

Bedste WordPress-ydeevne

HTTP/2 og IPv6 aktiveret, PHP7, NGINX caching, GZIP-komprimering, spam- og trusseldetektion.

Få bedre SEO , besøgenes fastholdelse og konverteringer med avanceret teknologi, som kan behandle op til 3x flere anmodninger i sekundet .

Gennemsnitlig WordPress responstid 0 ms .

30-dages garanteret returret

Hvis du ikke er 100% tilfreds med Hostinger, refunderer vi din betaling. Intet besvær, ingen risiko.

Læs MereMoney Back Guarantee Badge