Bedste Billige Webhotel

Start med en billig hostingplan efter dit behov

Gratis SSL-certifikat Døgnåben Kundeservice
12,99 kr /md
-
dage
:
-
timer
:
-
minutter
:
-
minutter
:
30 dages garanteret returret
Start med en billig hostingplan efter dit behov

Vælg din webhotel plan

Betalingsbetingelser

Hvorfor Vælge Hostinger som Din Billige Webhotel Udbyder?

Døgnåben Teknisk Support

Uanset hvilket type webhotel du har brug for hjælp til, hjælper vores kundeservice dig med at kende, vækste og udvikle din hjemmeside. Med alle vores billige tjenester til webhotel får du professionel teknisk support.

Fantastisk Service til Lav Pris

Pålidelig delt webhotel til en pris, der er svær at slå. Brug Hostinger til din hjemmeside. Så skal du ikke tænke på skjulte gebyrer eller dårlig service.

Nem Opsætning og Kontrol

Vores hPanel har et intuitivt design, der hjælper dig med at finde rundt hurtigt og nemt. Du kan udføre mere komplekse opgaver, som f.eks. oprettelse af en FTP-konto eller opsætning af en e-mail, på ingen tid. Du kan også bruge Autoinstaller til at konfigurere WordPress på få minutter.

Døgnåben Teknisk Support

Høj Hastighed og Oppetidsgaranti

Vi har flere datacentre verden over, så vi kan give dig hurtig indlæsningshastighed og en 99,99 % oppetidsgaranti. Selv med vores billigste abonnement får du nok serverressourcer til at sikre en problemfri brugeroplevelse og virkelig lav latenstid.

Kom Godt Fra Start med Mange Ressourcer

Få 30 GB SSD-plads, masser af båndbredde, PHP-konfiguration, to MySQL-databaser, en FTP-konto, en domænebaseret e-mail-konto, et gratis SSL-certifikat og andet avanceret værktøj til en fuldt funktionelt hjemmeside.

Høj Hastighed og Oppetidsgaranti

30 dages garanteret returret

Hvis du ikke er 100% tilfreds, kan du anmode om at få refunderet din betaling inden for 30 dage efter dit køb. Processen er problemfri og risikofri.

Perfekt til WordPress

Alle vores delte hostingplaner er optimeret til WordPress-hjemmesider. Hver hostingplan leveres med et smart 1-kliks WordPress-installationsprogram, som giver hurtig og nem opsætning. WordPress-wizard til opbygning af WordPress-hjemmesider er inkluderet og hjælper dig med at oprette en WordPress-hjemmeside med lethed, mens LiteSpeed-webserveren sikrer, at det indlæses hurtigt.

Perfekt til WordPress

Opbyg Tillid og Troværdighed

Alle planer for webhotel leveres med et gratis SSL-certifikat for at sikre sikre forbindelser mellem dine besøgende og din hjemmeside. Dette sikrer ikke kun dig og dine besøgende, det skaber også troværdighed og godt omdømme for dit brand.

Opbyg Tillid og Troværdighed

Kom Godt Fra Start

Kom godt i gang med vores billigste hostingplan ved at få adgang til et funktionsrigt miljø. Vores kontrolpanel for delt webhotel er intuitivt og nemt at bruge, så du får nemt ved at lære, eksperimentere og realisere dine idéer.

Kom Godt Fra Start

Har du spørgsmål?

Vores team af kunderådgivere er klar døgnet rundt til at besvare alle dine spørgsmål. Du skal blot sende os en besked, så hjælper vi dig videre.

Lad Os Chatte!

Ofte Stillede Spørgsmål Om Billig Webhotel

Find svar på ofte stillede spørgsmål om billig webhotel.

Hvad er billig webhotel?

Kan jeg opgradere til en større plan i fremtiden?

Hvordan kan jeg få billig webhotel med et gratis domæne?

Hvilken slags support får jeg med Hostingers billige webhotel?

Får jeg en domænebaseret e-mail-konto med Hostingers billige hosting?

Kan jeg drive min virksomheds hjemmeside på jeres billige webhotel?

Jeg har allerede et domænenavn. Hvordan tilknytter jeg det jeres webhotel?

Understøtter billig webhotel gratis overførsel?