Billigt Webhotel

Pålidelig webhosting til en overkommelig pris.

30-dages garanteret returret

Billig WebhotelBillig WebhotelBillig Webhotel

Alt-i-én hosting - til en overkommelig pris

En lav pris er ikke ensbetydende med lav kvalitet. Vores billige webhostingplan indeholder alle funktioner til en nem start.

Enkel Webhotel

 • 1 Hjemmeside
 • 50 GB SSD Lagring  help_outline
 • ~10 000 Besøg månedligt  help_outline
 • 1 Email Konto
14,99DKK/md

25,99 DKK pr. måned, når du fornyer

Plan funktioner
 • Ubegrænset Gratis SSL  help_outline
 • 100GB båndbredde
 • Administreret WordPress  help_outline
 • WordPress Acceleration  help_outline
Plan funktioner
 • 30 dages pengene tilbage garanti  help_outline
 • 2 Databaser
 • GIT Adgang  help_outline
 • Ugentlige backups
 • 1 Hjemmeside
 • 50 GB SSD Lagring  help_outline
 • ~10 000 Besøg månedligt  help_outline
 • 1 Email Konto
 • Cloudflare Beskyttede Navneservere  help_outline
 • Døgnsupport  help_outline
 • 99.9 % oppetid garanti  help_outline
 • DNS-Ledelse  help_outline
 • 30 dages pengene tilbage garanti  help_outline
 • 2 Databaser
 • GIT Adgang  help_outline
 • Ugentlige backups
 • Hjemmesidebygger
 • Adgangsadministrator  help_outline
 • 2 underdomæner  help_outline
 • 1 FTP Konti
 • 2 Cronjobs  help_outline

Hvorfor vælge Hostinger som din billige webhostingudbyder?

Teknisk support 24/7

Uanset hvilket aspekt af webhosting du har brug for hjælp til, vil vores kundesupportteam være ved din side for at hjælpe dig med at lære, vokse og udvikle din egen succes. Med alle vores billige webhosting-tjenester får du professionel teknisk support.

Lav pris for en fantastisk service

Pålidelig delt webhosting til en pris, der er svær at slå. Host din hjemmeside hos Hostinger, og du behøver ikke bekymre dig om ubehagelige overraskelser, som skjulte gebyrer eller dårlig service.

Nem opsætning og kontrol

Vores hPanel har et intuitivt design, der hjælper dig med at finde rundt hurtigt og nemt. Du kan udføre mere komplekse opgaver, som f.eks. oprettelse af en FTP-konto eller opsætning af en e-mail, på ingen tid. Du kan også bruge Autoinstaller til at konfigurere WordPress på få minutter.

Garanti for høj hastighed og oppetid

Vi har flere datacentre verden over, så vi kan give dig hurtig indlæsningshastighed og en 99,99 % oppetidsgaranti. Selv med vores billigste abonnement får du nok serverressourcer til at sikre en problemfri brugeroplevelse og virkelig lav latenstid.

Enorme ressourcer til en god start

Få 50 GB SSD-plads, masser af båndbredde, understøttelse af PHP, MySQL, FTP, en domænebaseret e-mail-konto, et gratis SSL-certifikat og alle de avancerede værktøjer, du har brug for til et fuldt funktionsdygtigt websted.

30-dages penge retur garanti

Hvis du ikke er 100% tilfreds med Hostinger, refunderer vi din betaling. Intet besvær, ingen risiko.

Opnå mere med en mindre investering

Begynd din online-rejse i dag. Lær, skab og voks.

Perfekt til WordPress

Alle vores delte hostingabonnementer er optimeret til WordPress-websteder. Hver hostingplan leveres med et praktisk 1-kliks WordPress-installationsprogram til hurtig og nem opsætning. Den inkluderede WordPress-wizard til opbygning af WordPress-websteder hjælper dig med at oprette et WordPress-websted med lethed, mens LiteSpeed-webserveren sikrer, at det indlæses hurtigt.

Perfekt til WordPress

Opbyg tillid og omdømme

Alle webhostingabonnementer leveres med et gratis SSL-certifikat for at sikre sikre forbindelser mellem dine besøgende og dit websted. Dette sikrer ikke kun dig og dine besøgende, det skaber også troværdighed og omdømme for dit brand.

Opbyg tillid og omdømme

En god start er halvdelen af arbejdet

Kom godt i gang med vores billigste abonnement ved at få adgang til et funktionsrigt miljø. Vores kontrolpanel for delt webhosting er intuitivt og nemt at bruge, hvilket gør det nemt for dig at lære, eksperimentere og realisere dine idéer.

En god start er halvdelen af arbejdet

Har du spørgsmål?

Vores team af kundeserviceeksperter er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, døgnet rundt. Du skal blot sende os en besked når som helst, så hjælper vi dig med det du har brug for.

Billig webhosting er ikke nok?

Vælg den webhosting-tjeneste, der passer bedst til dit projekt.

Ofte stillede spørgsmål om Billig Webhosting

Find svar på ofte stillede spørgsmål om billig hosting.

Den bedste billige webhostingmulighed, som vi tilbyder, er vores Enkel Delte Hosting-plan. Det er en fremragende mulighed for begyndere, der ønsker at starte deres egen hjemmeside, men som ikke ønsker at betale ekstra for avancerede hostingfunktioner, som de ikke vil bruge.

Selvom Shared hosting generelt ikke er fantastisk, hvis du vil være vært for flere websteder, drive en onlinebutik eller have en hjemmeside med masser af trafik, er vores Single Shared Hosting nok til at starte med.

Leveres med 50 GB SSD, 100 GB båndbredde, et gratis SSL-certifikat, DDoS-beskyttelse og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvis du bemærker, at Shared hosting ikke er nok til dine behov, kan du nemt opgradere din hostingplan via din konto. Du skal blot vælge en anden webhostingmulighed fra vores sortiment og dække opgraderingsgebyret – ingen nedetid eller trafiktab garanteret.

Opgraderingsordren er også garanteret af 30 dages pengene-tilbage-politik. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med den nye plan, kan du kontakte vores agent for at gendanne din oprindelige plan.

Vores billigste Single Shared-hostingplan inkluderer ikke et gratis domænenavn. Det gør vores premium webhosting-plan dog. Det koster kun en lille smule mere og kommer med en hel masse ekstra funktioner og ressourcer, såsom 100 GB SSD, umålt båndbredde, ubegrænsede databaser og 100 domænebaserede e-mails.

Premium webhostingplan kan være en fantastisk mulighed for små virksomheders websteder, blogs, porteføljer og personlige websteder med mere trafik.

Uanset hostingplanen, når du vælger Hostinger, vil du nyde vores nuværende domænetilbud. De er næsten gratis med en pris på 6,68 DKK det første år. Køb det, og det vil automatisk oprette forbindelse til din billige hosting.

Mange billige webhostingudbydere tilbyder ikke kundesupport med deres billigste hostingplaner. Men her hos Hostinger sætter vi vores kunders behov først.

Du får adgang til vores team af brancheeksperter, som står klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vores kundesuccesteam hjælper dig hjertens gerne med alt fra at finde et gratis domænenavn til din hjemmeside til fejlfinding af et mere teknisk problem.

Ja, selv vores billigste delte hostingplan inkluderer en gratis domænebaseret e-mail-konto. Hvis du har brug for mere end én e-mail-konto, skal du opgradere din hostingplan.

For et virksomhedswebsted vil vi anbefale at vælge en webhostingplan, der kommer med flere ressourcer, såsom en premium hosting-plan eller en WordPress-hosting-plan. Du kan dog altid prøve Single Shared-hostingplanen og opgradere, hvis du finder ud af, at den ikke er nok til dine behov.

Hvis du allerede har et domænenavn og gerne vil oprette forbindelse til din nye hostingkonto, kan du gøre det med nogle få enkle trin. For flere detaljer, følg denne fantastiske domæne-pegevejledning.

Absolut. Hvis du tilmelder dig vores webhosting (uanset planen), migrerer vi din hjemmeside helt gratis. Alt du skal gøre er at kontakte vores kundesuccesteam og indsende en anmodning.

Eller endnu bedre, vi har det gratis migreringsværktøj i hPanel, hvor du kan indtaste dine detaljer under den indledende opsætning, det vil migrere dit websted automatisk.