Vi står sammen med Ukraine

Ukraines flag

Den russiske regerings angreb på Ukraine har sat millioner af uskyldige liv i fare. Vi står sammen med Ukraine for at støtte deres frihed og for at forsvare demokratiet. Hvis du ønsker at støtte Ukraine og dets folk i deres nød, kan du overveje at donere.

Få et SSL-certifikat og sikre dit websted

Beskyt dit websted og dine besøgende ved at tilbyde sikre og krypterede forbindelser. Opbyg tillid til dit brand og forbedr dine placeringer i søgemaskinerne med vores SSL-certifikater.

30-dages garanteret returret

SSL CertifikatSSL CertifikatSSL Certifikat

Køb et SSL-certifikat

Website uden SSL

Website uden SSL
 • Data kryptering
 • SEO Boost
 • Kunde tillid
 • Lås i adressefeltet
 • Sikkerheds advarsel i Google Chrome

Livstid SSL

77,99DKK
 • Tilbydes for Livstid
 • Type: Standard LE SSL
 • Kryptering: 256 bit
 • Klientens data er sikret
 • SEO forbedring
 • Lås i adressefeltet
 • 30 dage pengene tilbage-garanti
 • Kompatibel med PCI DSS

Comodo PositiveSSL

63,90DKK/år
 • Tilbydes i et år
 • Type: Comodo PositiveSSL
 • Kryptering: 256 bit
 • Klientens data er sikret
 • SEO forbedring
 • Lås i adressefeltet
 • 30 dage pengene tilbage-garanti
 • Kompatibel med PCI DSS
 • Garanti for den afhængige part: $50.000

Forskellen mellem Lifetime SSL og Comodo PositiveSSL

Lifetime SSL Certificate Activation abonnementet kommer til en engangspris og varer i ubegrænset tid. Det er en standardsikkerhedscertificering, som fornyes automatisk og gratis.

Comodo PositiveSSL-certifikatplanen koster et årligt gebyr og giver dig yderligere værktøjer til din hjemmesides sikkerhed. Comodo PositiveSSL tilbyder også en Relying Party Warranty, som garanterer kompensation, hvis SSL-beskyttelsen svigter.

Begge sikkerhedsprodukter giver en stærk kryptering af forbindelsen mellem dit websted og dine besøgende. De har dog hver især forskellige funktioner. For eksempel omfatter Comodo PositiveSSL-certifikatplanen et teknisk supportteam, værktøjer til administration af SSL-certifikater og et Comodo Secure-webstedstempel, mens planen med Lifetime SSL-certifikatet ikke har det.

Forskellen mellem Lifetime SSL og Comodo PositiveSSL

Hvorfor har du brug for et SSL-certifikat?

Opbyg tillid

Ud over den ekstra HTTPS-angivelse i websteds adresselinjen placerer vores SSL-certifikater også en hængelås i din URL-adresse, hvilket viser de besøgende, at dit websted bruger en SSL-tjeneste. For onlinevirksomheder skaber dette automatisk tillid, da dine kunder ved, at deres data er sikre på dit websted.

Opbyg tillid

Forbedre din placering på Google

Websikkerhed er en af Googles vigtigste rankingfaktorer. Et SSL-certifikat giver et fungerende HTTPS-præfiks i starten af et sikret websteds URL-adresse, hvilket viser søgemaskinen, at webstedet bruger datakryptering til at beskytte følsomme oplysninger. Dette får Google til at vise SSL-certificerede websteder højere i søgeresultaterne, hvilket øger din trafik.

Forbedre din placering på Google

Overhold PCI DSS-standarderne

Onlinevirksomheder, der tilbyder digitale betalingsmuligheder og behandler besøgendes oplysninger, skal overholde PCI-sikkerhedsstandarderne, som omfatter SSL-certificering. Hvis du ikke leverer pålidelig sikkerhed, udsætter dit virksomhedswebsted dine besøgende for en risiko og opfylder ikke de krævede regler.

Overhold PCI DSS-standarderne

Sikker klientdata

Vores SSL-certifikater bruger op til 256-bit kryptering, som er branchens standard for databeskyttelse. Denne form for krypteringsniveau sikrer, at alle private oplysninger, der deles mellem dig og dine besøgende, er sikre mod nysgerrige øjne og uønskede parter.

Sikker klientdata

Hvordan fungerer SSL-certifikater

Et SSL-certifikat skaber en sikker internetpassage mellem dine besøgende og dit websted. Det kan ikke dekrypteres af uautoriserede personer, hvilket beskytter alle loginoplysninger, personlige oplysninger og kreditkortdata mod hackere og tyve.

01

Oprettelse af en forbindelse

Når en besøgende forsøger at få adgang til dit websted, anmoder deres browser om webstedets identitet. Dit websted ændres fra HTTP til HTTPS, når SSL-certifikatet er oprettet, hvilket viser browseren, at forbindelsen er sikker. Hvis den besøgendes browser genkender og godkender SSL-certifikatmyndigheden, vil den validere dit websted som sikkert og anmode om at oprette en sikker og krypteret forbindelse.

02

Kryptering af data

Når en sikker forbindelse er oprettet, vil alle data, der overføres mellem den besøgendes browser og dit websted, blive krypteret med 256-bit kryptering. Kun de godkendte parter (den besøgendes browser og dit websted) vil have SSL-krypteringsnøglen, hvilket tillader sikker og sikker dekryptering.

03

Visuelle indikatorer

Et websted med en SSL-certificering har flere visuelle indikatorer, som de besøgende kan genkende med det samme. Webstedets URL-adresse vil indeholde et hængelås-ikon og et HTTPS-præfiks, hvilket indikerer, at webstedet er sikkert. Afhængigt af SSL-certifikatet kan du også vise et webstedssegl for at øge troværdigheden.

Ofte stillede spørgsmål om SSL-certifikater

Find svar på ofte stillede spørgsmål om vores SSL-certifikater og abonnementer.

SSL (Secure Sockets Layer) eller TLS (Transport Layer Security) er en sikkerhedsprotokol, der udstedes af en certifikatudstedende myndighed til et websted. Formålet er at kryptere forbindelsen mellem webstedet og webserveren/webbrowseren for at forhindre uautoriserede parter i at få adgang til eller se den.

Ud over de krypterings- og websikkerhedsfordele, der følger med SSL-certifikater, påvirker de også brandtilliden og SEO-rangering.

Søgemaskiner og brugere foretrækker offentligt tilgængelige websteder med SSL-certifikater, da de signalerer organisationens engagement i sikkerhedsforanstaltninger på webstedet. Det er en obligatorisk sikkerhedsprotokol, som både brugere og søgemaskiner forventer at se.

Den bedste måde at se, om dit websted er beskyttet af et SSL-certifikat, er ved at kontrollere, om der i browserens adresselinje vises et hængelås-ikon foran dit domænenavn. Hvis der gør det, kan du være sikker på, at et SSL-certifikat sikrer dit websted.

Afhængigt af valideringsniveauet er der tre typer SSL/TLS-certifikater:

Domænevalidering (DV SSL-certifikat) - det mest almindelige SSL-certifikat til mindre websteder. Ved domænevalidering beder certifikatudstederen dig kun om at bekræfte dit domæneejerskab via e-mail, telefon eller en DNS-post.

Organization Validation (OV SSL-certifikat) - SSL-certifikater med et middelhøjt valideringsniveau. Certifikatmyndigheden beder normalt om dokumentation for at verificere webmasterens websted, organisationsnavn, kontaktoplysninger og adresse.

Udvidet validering (EV SSL-certifikat) – disse SSL-certifikater tilbyder det højeste niveau af validering. Med EV SSL-certifikater vil certifikatmyndigheden udføre omfattende baggrundstjek af de respektive ejere for at verificere deres hjemmeside og organisation.

Ud over valideringsniveauet er der også typer af SSL/TLS-certifikater baseret på antallet af websteder, som de kan beskytte:

SSL-certifikat til et enkelt domæne - beskytter et enkelt domæne og dets underkataloger.

Wildcard SSL-certifikater - et wildcard-certifikat, der dækker et enkelt domæne og dets flere underdomæner.

Multi-Domæne SSL-certifikater - sikrer flere domæner, der ikke er relateret til hinanden, som anført i CSR'en (Certificate Signing Request).

For at vælge det rigtige SSL-certifikat skal du se på formålet med dit websted, og hvor mange følsomme data der vil blive håndteret på det.

I virkeligheden giver alle typer SSL/TLS beskyttelse det samme krypteringsniveau. Nogle enheder kan dog have mere gavn af højere valideringsniveauer, da de kan tilbyde deres besøgende bedre beviser for legitimitet.

For blogs og personlige websteder er et enkelt SSL-certifikat med domænevalidering (DV) tilstrækkeligt. På den anden side er SSL-certifikater med Organization Validation (OV) bedre til mellemstore virksomheder.

Websteder, der håndterer store mængder følsomme data, f.eks. banker eller offentlige websteder, har brug for Extended Validation (EV) SSL-certifikater. De vil sikre, at besøgende føler sig helt sikre ved at give deres følsomme oplysninger, da organisationer med EV SSL-certificering gennemgår en mere omfattende valideringsproces.

Hvis du køber Premium eller Business Shared hosting Cloud hosting eller WordPress hosting fra Hostinger, får du et gratis SSL/TLS certifikat. Dette er en god mulighed for ejere af websites, der ønsker at tilmelde sig en ny webhostingudbyder, mens de får styr på deres SSL/TLS certificering.

Uanset om du vælger Lifetime SSL-certifikatet eller Comodo PositiveSSL-certifikatplanen, vil begge certifikater blive aktiveret inden for få minutter efter, at du har afsluttet dit køb.

Hvis du har spørgsmål om dit køb af SSL-certifikat, er du velkommen til at kontakte vores 24/7 kundesuccesteam.

Alle vores SSL-certifikater kommer med en automatisk fornyelsesfunktion, så du ikke behøver at købe en anden plan manuelt.

Hvis du køber Lifetime SSL Certificate planen, vil den automatisk blive fornyet af Hostinger gratis. Indstillingen for automatisk fornyelse er også tilgængelig for Comodo PositiveSSL-planen, og du vil automatisk blive faktureret for den årlige SSL-certifikatpris.

Hjemmesidesikkerhed er en vigtig placeringsfaktor for Google. Det betyder, at dit websted har en meget større chance for at blive vist øverst i søgeresultaterne, hvis det er sikret med et SSL/TLS-certifikat.

Hvis du vælger at gå med en anden SSL-udbyder, kan du installere den via vores kontrolpanel til webhosting. Du skal blot følge de lette trin i denne tilpassede SSL-certifikatinstallationsvejledning, og få det oppe at køre på ingen tid.