PrestaShop Hosting

Få mere salg med PrestaShop hosting optimeret til exceptionel ydeevne.

check_circle

30-dages pengene tilbage garanti

Vælg PrestaShop Hosting Plan

PrestaShop Starter

101,49 DKK
Spar 82%
18
29
DKK
/md

26,00 DKK pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 20 GB SSD Lagring
 • Ubegrænset båndbredde
 • Gratis Domæne og SSL
 • Ugentlige Automatiserede Backups
Mest populære

PrestaShop Premium

135,45 DKK
Spar 78%
29
50
DKK
/md

59,00 DKK pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 100 GB SSD Lagring
 • Ubegrænset båndbredde
 • Gratis Domæne og SSL
 • Daglige Automatiserede Backups

PrestaShop Business

246,29 DKK
Spar 74%
63
29
DKK
/md

102,55 DKK pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset antal hjemmesider
 • 100 GB SSD Lagring
 • Ubegrænset båndbredde
 • Gratis Domæne og SSL
 • Daglige Automatiserede Backups
 • Dedikeret IP Adresse
 • Dedikerede Ressourcer

Brug for Mere Power? Prøv en Coud-baseret Løsning

PrestaShop Hosting Bygget til Succes

At starte en e-butik behøver ikke at være svært. På Hostinger får du alt, hvad du behøver for at komme til tops i e-handelsverdenen. Sørg for maksimal kasseydelse og omregningskurs med den bedste PrestaShop hosting platform!

live_help

24/7 Live Support

Vejen til succes kan være hård, men Hostinger vil altid være ved din side! Lidenskabelige og professionelle kundeservice agenter er på vagt 24/7/365 for at besvare eventuelle spørgsmål eller forespørgsler!

dns

PrestaShop Optimerede Servere

På samme måde som når man bygger et hus, skal fundamentet også være solidt og pålideligt. Vi giver dig top-level PrestaShop ydeevne ved at forbedre vores servere med vores egne indstillinger og konfigurering.

thumb_up

Gratis Domæne

Alle online butikker har brug for et fængslende og mindeværdigt navn. Gør et godt første indtryk med det rigtige domæne - gratis på Hostinger! Alle 12-måneders eller længere PrestaShop hosting planer får et gratis domænenavn det første år.

Hvorfor PrestaShop?

Det har alle de bedste funktioner til at bygge din online butik. Uanset om du er en erfaren udvikler, eller starter din første e-butik, er PrestaShop blandt de mest kraftfulde og pålidelige valg!

 icon

check_circleLet at Bruge

At starte din egen e-butik er nu blevet let. PrestaShop har de værktøjer, du har brug for til at opnå succes: et fleksibelt admin panel, omfattende dokumentation og mere. Ingen teknisk viden er nødvendig for at bygge en online butik!

check_circleMobilvenligt

Hold dig på forkant med de seneste trends og teknologiske fremskridt! Mobil søgninger er mere populært end nogensinde før. Driv det hele til din mobilvenlige PrestaShop butik og sælg mere!

check_circlee-handel Fokuseret

Byg din butik på en platform i højeste kvalitet! PrestaShop er udelukkende fokuseret på e-handel, og derfor får du både kasse ydeevne og funktioner. i særklasse.

Din Egen PrestaShop Butik er kun få klik væk!

Følg 3 enkle trin for at få din online butik op at køre.

Vælg din PrestaShop Hosting Plan

1. Skridt

Vælg din PrestaShop Hosting Plan

Vælg en af ​​de tre muligheder og tjek indholdet i din kurv. Bestil en 12-måneders plan for at få et Gratis Domæne!

Opsæt din e-butik

2. Skridt

Opsæt din e-butik

Gennemfør betalingsprocessen ved kassen og tjek den oprindelige ordre for at komme i gang.

Nyd din PrestaShop Hosting

3. Skridt

Nyd din PrestaShop Hosting

Det er her den rigtige rejse begynder! Opsæt PrestaShop på 1 klik, tilføj dine produkter eller tjenester og begynde at sælge.

Alt Du Behøver

Få Alt til en førsteklasses PrestaShop Butik

Vi arbejder for din succes - derfor prøver vi at sikre, at du har alle de værktøjer, der er nødvendige for at nå dine mål. Tjek PrestaShop hosting funktioner der fører dig til tops.

tune

1-klik Opsætning

Tid er penge. Og manuelle installationer kan være lange og plagsomme, og derfor finder du et pålideligt 1-klik installationsprogram i dit kontrolpanel!

update

SSL/TLS sikret

Bliv sikker og vær forud for konkurrencen. Alle årlige planer får et livslang SSL / TLS certifikat for sikre on-site transaktioner og bedre SEO ranking.

https

CloudFlare Forbedret

Hastighed og oppetid er afgørende for enhver succesfuld online butik. Vær et skridt foran med indbygget CloudFlare CDN og DDoS-angrebsbeskyttelse.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Integreret Caching

Mere fart og ydeevne betyder imponerede besøgende og højere konverteringsfrekvenser. Det får du med vores statiske server-side caching!

people

Vækstfokuseret

Himlen er grænsen! Uanset hvor stor din online butik vokser, har vi altid en løsning. Start småt og voks dig stor med Hostinger!

trending_up

Adgangsmanager

Det kan være delikat at dele info, når du bygger en butik sammen med andre. Samarbejd nemt med personer, der arbejder på det samme projekt via adgangsmanager!

PrestaShop Hosting FAQ

Vores svar på ofte stillede PrestaShop hosting spørgsmål

PriastShop bruges primært til at bygge online butikker, og er en open-source e-handelsløsning. Udviklet ved hjælp af PHP og MySQL programmeringssprog, giver den brugeren en robust platform med alle de væsentlige værktøjer til at oprette en butik og sælge online. I øjeblikket styrer den over 250 tusinde butikker verden over og besidder omkring 1,5% af CMS markedsandel.
PrestaShop hosting fokuserer på at levere det bedste miljø til din online butik. Brugerdefineret serverkonfiguration, nyeste PHP og MySQL-versioner, integreret caching og HTTP / 2 er blot nogle af de få frynsegoder, der vil pimpe din e-butik. Kombiner det med fordelene ved CloudFlare og et livstids TLS certifikat, og du vil få alle de redskaberne til at skabe en sikker og SEO optimeret butik.
Hos Hostinger modtager hver installation af PrestaShop et unikt katalognavn for det administrative område. Udarbejdet ved hjælp af tilfældige bogstaver og tal, sigter det på at beskytte din hjemmesides back-end mod hacking eller brute force. Find dit unikke PrestaShop admin URL, se de installerede mapper ved hjælp af File Manager. Når du er placeret, skal du få adgang til den via din browser (for eksempel: http://www.min-presta-butik.com/eksempeladmin).
At have en plan for håndtering af fragt er vigtigt for enhver online butik med fysiske produkter. PrestaShop beregner fragtpriserne baseret på enten prisklasser eller vægtintervaller. Der tages også et par andre aspekter i betragtning, såsom det geografiske område, land og valuta. Heldigvis kan du konfigurere og redigere alle disse værdier i de lokale indstillinger i dit PrestaShop admin-område.
Det gør det helt sikkert, ja! Multistore funktionen i PrestaShop giver dig mulighed for at styre din butik med meget større effektivitet. Uanset om du har til hensigt at lave en flersproget butik eller bruge mere end én valuta, vil multistore funktionen være en god måde at opnå det på.
Antallet af moduler du kan implementere er ikke begrænset til vores PrestaShop hosting planer. Så længe du har ressourcerne, kan du tilføje så mange extentions du behøver. Og når som helst du har brug for mere power, har vi diverse sømløse opgraderingsløsninger tilgængelige!
Desværre ikke. Selv om der er et moderat udvalg af gratis PrestaShop moduler, har de fleste et prisskilt. Til gengæld inkluderer de også en pengene tilbage garanti, hvilket gør dig i stand til at teste det uden risiko. Og biblioteket indeholder de fleste essentielle redskaber e-butikker behøver!
Alle PrestaShop hosting servere bliver beskyttet med et smart WAF og specialbyggede firewall regler. De beskytter alle brugere mod angreb så som DDoS angreb, injektioner, brute force og lign. Som et yderligere lag af sikkerhed, tilbyder vi også CloudFlare integration. Ud over det bør alle e-butikker overveje at oprette et SSL/TLS certifikat, der booster tilliden og beskytter brugernes data mod mellemmandsangreb.
Selvfølgelig! En bekvem auto installer er tilgængelig i dit kontrolpanel. Med den kan du installere og fjerne populære scripts med et par få klik med musen! Hvis PrestaShop ikke er den rigtige løsning, kan du prøve en masse andre populære e-handelsplatforme som f.eks. Magento eller WordPress+WooCommerce.