Joomla Hosting

Få din drømmehjemmeside med hurtig og pålidelig hosting optimeret til Joomla

check_circle

30-dages pengene tilbage garanti

Web Hosting Planer Optimeret til Joomla

Enkel Web Hosting

67,85 DKK
Spar 90%
6
79
DKK
/md

16,00 DKK pr. måned, når du fornyer

 • 1 Hjemmeside
 • 1 Email Konto
 • 100GB båndbredde
 • 1X Joomla Optimeret Hastighed
Mest populære

Premium Web Hosting

101,49 DKK
Spar 82%
18
29
DKK
/md

26,00 DKK pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset* antal hjemmesider
 • Ubegrænset* Email Konti
 • Ubegrænset* båndbredde
 • Ugentlige backups
 • 2X Joomla Optimeret Hastighed

Business Web Hosting

135,45 DKK
Spar 78%
29
50
DKK
/md

59,00 DKK pr. måned, når du fornyer

 • Alle Fordele Fra Premium
 • Daglige Backups
 • Gratis SSL-certifikat
 • 4X Joomla Optimeret Hastighed

Vidste du? At personlige, gratis domæner er inkluderet i de årlige premium & business- og webhosting planer!

Brug for Mere Power? Prøv en Coud-baseret Løsning

Joomla Hosting, Uden Sidestykke

Gennem årene har vi kalibreret vores server infrastruktur så den bruger hver dråbe kraft med maksimal effektivitet. Få alt hvad du behøver for at lancere en vellykket Joomla hjemmeside!

live_help

Support der Elsker Joomla

Har du brug for hjælp, når du opretter eller overfører din hjemmeside? Vi har din ryg! Et dedikeret team af support eksperter specialiseret i Joomla er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller forespørgsler 24/7/365!

dns

Joomla Optimerede Servere

Oplev lynhurtige loading tider og top-notch ydeevne. Alle vores servere er indstillet og optimeret til at give den bedste Joomla hosting oplevelse, uanset hvilken type hjemmeside du kører.

thumb_up

Gratis Domæne

Ethvert projekt skal bruge et godt navn. Smæk to fluer på en gang og få det gratis på Hostinger! Alle årlige eller længere Joomla webhotel planer indeholder et gratis domænenavn det første år.

Hvorfor Vælge Joomla CMS?

Joomla er den anden mest populære CMS i verden, og gør content management til en leg! Ligegyldigt hvilken hjemmeside du vil have, vil det give dig alle værktøjer til at producere fantastiske sider, samtidig med at du opretholder en stærk online tilstedeværelse.

 icon

check_circleEnkel og Fleksibel

Selvom du bygger din første hjemmeside, vil Joomla's enkelhed overraske dig. Sæt det op med et enkelt klik med musen og lav en professionel hjemmeside uden at brug for at kode!

check_circleStort Fællesskab

Gennem årene har Joomla samlet en massiv brugerbase i hvert hjørne af internettet. Opfyld alle dine hjemmeside-behov og find løsninger på ethvert problem, du støder på undervejs!

check_circleTemaer og Udvidelser

Med et kæmpe bibliotek med gratis temaer og plugins giver Joomla dig den ultimative frihed. Tilføj nye funktioner på nul komma fem og imponer dine besøgende med smukke og funktionelle design!

Kom Online Med Joomla Hosting i Dag

Start din Joomla hjemmeside på 3 enkle skridt!

Vælg din Joomla hosting plan

1. Skridt

Vælg din Joomla hosting plan

Vælg en af ​​tre løsninger og gennemgå kurvens varer. Vælg en 12-måneders plan for at få et gratis domæne og SSL!

Afslut kassen

2. Skridt

Afslut kassen

Udfør din transaktion for at nå medlemsområdet og start med at oprette dine ordrer.

Lancer Din Joomla Hjemmeside

3. Skridt

Lancer Din Joomla Hjemmeside

Nu begynder det virkelige arbejde! Konfigurer Joomla med 1-klik installationsprogrammet og start med at lave ​​din hjemmeside!

Alt Du Behøver

Vi har Alt hvad Du har brug for til Joomla

Med Hostinger kan du fokusere på, det der virkelig betyder noget. Alle servere er optimeret med avanceret teknologi, så du får mest muligt ud af Joomla hosting. Vi har udviklet et brugerdefineret kontrolpanel med mange funktioner til forbedring af sikkerhed og ydeevne!

tune

Cache Accelerator

Gør din Joomla hjemmeside hurtigere med server-side caches og hold dine besøgende engageret, uanset hvor mange af dem der kommer din vej!

update

Seneste PHP Version

Vores servere er altid opdateret med de nyeste PHP- og MySQL-versioner for at sikre maksimal ydeevne og ubrydelig sikkerhed.

https

SSL/TLS Certifikat

Da HTTPS bliver den nye standard over hele internettet, indeholder alle årlige Joomla hosting planer et livstids SSL certifikat for at øge tilliden og SEO!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Forbedret

Vi tilbyder også CloudFlare integration til at booste din hjemmeside med en global CDN og avanceret DDoS/ WAF beskyttelse. Sikkerhed kommer altid først!

people

99,9% Oppetid

Dedikerede teams af udviklere og ingeniører overvåger serveren døgnet rundt for at sikre, at dit websted altid er oppe, når det betyder mest.

trending_up

Adgangsmanager

Laver du en hjemmeside med andre personer? Intet problem! Hold dine kontooplysninger sikkert og arbejd sammen med en brugerdefineret adgangsadministrator.

Joomla Hosting FAQ

Vores Svar på de Oftest Stillede Spørgsmål om Joomla Hosting.

Joomla er i øjeblikket en af ​​verdens mest populære content management systemer (CMS), der er en fleksibel platform, som du kan bruge til at lave enhver form for hjemmeside. Siden den første udgivelse i 2005 har den givet millioner af webmastere, bloggere og virksomhedsejere over hele kloden mulighed for at opbygge en tilstedeværelse online.
Proppet med ydeevneopdateringer og brugerdefineret konfiguration - Joomla hosting giver det perfekte setup til Joomla baserede hjemmesider. Fokus på kvaliteten og indholdet af dine hjemmesider, mens vi tager hånd om serverens oppetid, opdateringer og forbedringer. Få mest ud af Joomla CMS med Hostinger.
For at overføre dit eksisterende Joomla-websted skal du først lave en fuld backup. Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge et plugin som Akeeba Backup, som nemt lader dig sikkerhedskopiere og gendanne Joomla-baserede websteder. I tilfælde af at du løber ind i hiccups undervejs, vil vores dedikerede supportteam være klar til at hjælpe dig dag og nat!

Som indholdsstyringssystem giver Joomla dig meget fleksibilitet og frihed. Det giver dig mulighed for at lave forskellige typer hjemmesider, bl.a:

 • Niche blogs;
 • Anmeldelses-hjemmesider;
 • Jobannoncer
 • Affiliate hjemmesider;
 • Personlige porteføljer;
 • e-butikker;

Og meget mere takket være det enorme bibliotek med gratis udvidelser, som Joomla tilbyder.

Bestemt, og der er mere end en måde at gøre det på! I den gratis Joomla plugin mappe finder du forskellige udvidelser, der giver dig mulighed for at lave din hjemmeside til en online butik. Hver enkelt har et unikt sæt funktioner, og du kan teste dem alle, før du beslutter dig for, hvilken der passer bedst til dine behov.
For at sikre en god online oplevelse er alle Joomla hosting servere beskyttet med BitNinja-real time sikkerhed. Par det med et sæt brugerdefinerede firewallregler, og resultatet er et sikkert webmiljø beskyttet mod malware, DDoS, brute force, XSS og lignende trusler.
Selv om der ikke er nogen klar vinder mellem de to indholdsstyringssystemer, er Joomla blandt de bedste WordPress-alternativer. Næsten en tredjedel af alle hjemmesider i verden er baseret på disse open source-platforme. Så når det kommer til at bygge en hjemmeside, er begge rigtig gode valg med hver deres fordele og ulemper.