Joomla hosting

Opret den hjemmeside, du altid har ønsket med hurtig og pålidelig hosting optimeret til Joomla

check_circle

30-dages pengene tilbage garanti

Web hosting planer optimeret til Joomla

loyalty Tidsbegrænset tilbud: Få et SSL certifikat GRATIS

Single Web Hosting

DKK67,85
Spar 90%
DKK
6
79
/mo

DKK16,00/mo when you renew

 • 1 hjemmeside
 • 1 e-mail-konto
 • 100 GB båndbredde
 • 1X Joomla Optimized Speed
Mest populære

Premium Web Hosting

DKK101,49
Spar 82%
DKK
18
29
/mo

DKK26,00/mo when you renew

 • Unlimited*Number of Websites
 • Unlimited*Email Accounts
 • Unlimited*Bandwidth
 • Ugentlige backups
 • 2X Joomla Optimized Speed

Business Web Hosting

DKK135,45
Spar 78%
DKK
29
50
/mo

DKK59,00/mo when you renew

 • Alle fordele fra Premium
 • Daglig Backups
 • Gratis SSL-certifikat
 • 4X Joomla Optimized Speed

Vidste du? At personlige, gratis domæner er inkluderet i de årlige premium & forretnings- og webhosting planer!

Har du brug for mere kraft? Prøv cloud-baseret løsning

Joomla web hosting, der vil blæse dit sind

Gennem årene har vi perfektioneret vores serverinfrastruktur til at bruge hver dråbe kraft ved maksimal effektivitet. Få alt hvad du behøver for at lancere et vellykket Joomla-websted!

live_help

Support, der elsker Joomla

Har du brug for hjælp, når du opretter eller overfører dit websted? Vi har din ryg! Et dedikeret team af support eksperter specialiseret i Joomla vil være klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller forespørgsler 24/7/365!

dns

Joomla Optimized Servers

Oplev lynhurtige belastningstider og top-notch ydeevne. Al vores server er tweaked og optimeret til at give den bedste Joomla hosting oplevelse, uanset hvilken type website du kører.

thumb_up

Gratis domænenavn

Hvert projekt har et godt navn. Hit to fugle med en sten og få det gratis på Hostinger! Alle årlige eller længere Joomla hosting planer indeholder et domænenavn gratis for det første år.

Hvorfor vælge Joomla CMS?

Joomla er den næstmest populære CMS i verden, og gør content management til en tur i parken! Ligegyldigt hvilket websted du har til formål, vil det give dig alle værktøjer til at producere fantastiske sider, samtidig med at du opretholder en stærk online tilstedeværelse.

 icon

check_circleEnkel og fleksibel

Selvom du bygger din første hjemmeside, vil Joomla 's enkelhed overraske dig. Sæt det op med et enkelt klik med musen og lav et professionelt websted uden kodende viden!

check_circleStort Fællesskab

Gennem årene har Joomla samlet en massiv brugerbase i hvert hjørne af internettet. Opfylde alle dine webstedsbehov og finde løsninger på ethvert vejspærr, du støder på undervejs!

check_circleTemaer og udvidelser

Med et massivt bibliotek med gratis temaer og plugins giver Joomla dig den ultimative frihed. Tilføj nye funktioner med et blik i øjet og imponere dine besøgende med smukke og funktionelle designs!

Gå online med Joomla hosting i dag

Start din Joomla hjemmeside i bare 3 enkle trin!

Vælg din Joomla hosting plan

First step

Vælg din Joomla hosting plan

Vælg en af ​​tre løsninger og gennemgå kurvens varer. Gå en 12-måneders cyklus for at få et gratis domæne og SSL!

Afslut kassen

Second step

Afslut kassen

Udfør din transaktion for at nå medlemmerne og start med at oprette dine ordrer.

Start din Joomla hjemmeside

Third step

Start din Joomla hjemmeside

Nu begynder det virkelige arbejde! Konfigurer Joomla med 1-klik installationsprogrammet og start bygningen af ​​din hjemmeside!

Everything you need

Vi har alt hvad du behøver for at lykkes med Joomla

Med Hostinger kan du fokusere på, hvad der virkelig betyder noget. Alle servere er optimeret med avanceret teknologi, så du får mest muligt ud af Joomla hosting. Vi har udviklet et brugerdefineret kontrolpanel med mange funktioner til forbedring af sikkerhed og ydeevne!

tune

Cache Accelerator

Fremskynde din Joomla hjemmeside med server-side caches og holde dine besøgende engageret, uanset hvor mange af dem der kommer din vej!

update

Seneste PHP Version

Vores servere er altid opdateret med de nyeste PHP- og MySQL-versioner for at sikre maksimal ydeevne og uacceptabel sikkerhed.

https

SSL/TLS-certifikat

Da HTTPS bliver den nye standard over hele internettet, indeholder alle årlige Joomla hosting planer et livstids SSL certifikat for at øge tilliden og SEO!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare forbedret

Vi tilbyder også CloudFlare integration for at øge dit website med en global CDN og avanceret DDoS / WAF beskyttelse. Sikkerhed kommer altid først!

people

99,9% Uptime

Dedikerede teams af devops og ingeniører overvåger serveren døgnet rundt for at sikre, at dit websted altid er op, når det betyder mest.

trending_up

Access Manager

Opbygning af et websted med flere personer? Intet problem! Hold dine kontooplysninger kontrolleret og arbejde i samarbejde med brugerdefineret adgangsadministrator.

Joomla Hosting FAQ

Vores svar på de oftest stillede Joomla hosting spørgsmål.

Joomla er i øjeblikket en af ​​verdens mest populære content management-systemer (CMS), der er en fleksibel platform, som du kan bruge til at lave enhver form for hjemmeside. Siden den første udgivelse i 2005 giver den mulighed for at opbygge en online tilstedeværelse for millioner af webmastere, bloggere og virksomhedsejere over hele kloden.
Pakket med ydeevneopdateringer og brugerdefineret konfiguration har Joomla hosting til formål at give det perfekte opsætningsarbejde til Joomla-baserede hjemmesider. Fokus på kvaliteten og indholdet af dine websider, mens vi tager hånd om serverens oppetid, opdateringer og forbedringer. Få mest ud af Joomla CMS med Hostinger.
For at overføre dit eksisterende Joomla-websted skal du først oprette en fuld backup. Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge et plugin som Akeeba Backup, som lader dig nemt sikkerhedskopiere og gendanne Joomla-baserede websteder. I tilfælde af at du løber ind i enhver hiccups undervejs, vil vores dedikerede supportteam være klar til at hjælpe dig dag og nat!

Som indholdsstyringssystem giver Joomla dig meget fleksibilitet og frihed. Dette giver dig mulighed for at oprette forskellige typer websites, herunder:

 • Niche blogs;
 • Gennemse websteder;
 • Jobannoncer
 • Affilierede websteder
 • Personlige porteføljer;
 • Online butikker;

Og meget mere takket være det enorme bibliotek med gratis udvidelser, som Joomla tilbyder ud af kassen.

Du kan sikkert, og der er mere end en måde at gøre det på! Inden for den gratis Joomla plugin mappe finder du forskellige udvidelser, der giver dig mulighed for at gøre din hjemmeside til en online butik. Hver enkelt har et unikt sæt funktioner, og du kan teste dem alle ud, før du beslutter dig for, hvilken der passer bedst til dine behov.
For at sikre en jævn online oplevelse er alle Joomla hosting-servere beskyttet med BitNinja-realtids sikkerhed. Par det med et sæt brugerdefinerede firewallregler, og resultatet er et sikkert webmiljø beskyttet mod malware, DDoS, brute force, XSS og lignende trusler.
Selv om der ikke er nogen klar cut-vinder mellem de to indholdsstyringssystemer, er Joomla blandt de bedste WordPress-alternativer, som du kommer på tværs af. Næsten en tredjedel af alle websteder rundt om i verden er baseret på disse open source-platforme. Således når det kommer til at bygge en hjemmeside, er begge de bedste valg med deres sæt fordele og ulemper.
closelogo

Cyber Sale

 • check 99.9 % oppetid
 • check Gratis SSL-certifikat
 • check 24/7 Live Support
 • check 30 dages returret
Kom i gang

Up To

90

%

OFF

03
DAYS
21
HOURS
32
MINUTES
43
SECONDS
Cyber-salg: Webhotel
Fra  DKK6,79 /Måned!
See All Deals
×