logo

Cyber Sale

 •  99.9 % oppetid
 •  Gratis SSL-certifikat
 •  24/7 Live Support
 •  30 dages returret
Kom i gang

Up To

90

%

OFF

03
DAYS
21
HOURS
41
MINUTES
15
SECONDS
Cyber-salg: Webhotel
Fra  DKK6,79 /Måned!
See All Deals
×

Vælg din Email Hosting plan

Business Email

DKK14,69
Spar 55%
DKK
6
65
/mo

DKK6,65/mo when you renew

 • 10 GB Email storage
 • 2 Mail Filters
 • Unlimited Email Aliases
 • Antivirus Check
 • Multi-device Support
Mest populære

Enterprise Email

DKK23,39
Spar 29%
DKK
16
69
/mo

DKK16,69/mo when you renew

 • 30 GB Email storage
 • Unlimited Mail Filters
 • Unlimited Email Aliases
 • Antivirus Check
 • Multi-device Support

Email Hosting Håndlavet kun for dig!

Uanset om du styrer et gruppeprojekt eller en lille virksomhed, giver e-mail-hosting dig alle værktøjer til at lykkes. Hjørnestenen i enhver succesfuld forretning er kommunikation. Gør det rigtigt med Hostinger. Send en besked, der siger, at du mener forretning! Udnyt et sæt produktivitetsværktøjer, der vil påvirke dit daglige arbejde positivt!

Livesupport døgnet rundt

Med Hostinger på din vej til succes, vil du aldrig være alene! Hvis du nogensinde har brug for hjælp - vores professionelle kundesupportagenter vil være der 24/7/365. Få øjeblikkelig support, uanset hvor du er!

Flere enheder

I dagens hurtige verden er du nødt til at holde op med alle trin på vejen, uanset omstændighederne. Være lydhør over for Hostingers e-mail-hosting! Få adgang til dine mails hvor som helst, når som helst og på en hvilken som helst enhed.

Gratis Domæne

På toppen af ​​top-tier e-mail hosting service, vil vi også smide et gratis domænenavn med alle 12 måneders eller længere cykler. Få alle stykker af puslespillet med et enkelt køb og styrke din opsøgende!

Email Hosting med flere fantastiske funktioner inde!

Vi tilbyder ikke toppen af ​​isbjerget, vi giver dig det hele! Tjek disse e-mail-hosting-funktioner!

Forvaltningskalender

Alle planer omfatter delte kalendere for at maksimere teamwork, effektivitet og samarbejde. Bliv oven på alt, hvad der sker i din virksomhed!

Social Media Integration

Tag din e-mail-oplevelse til det 21. århundrede - integrere sociale medier platforme som Facebook, Twitter, LinkedIn og andre!

Email Importør

Hold alt pænt og organiseret. Har du vigtige e-mails i din gamle postkasse? Intet problem! Importerer dem til din nye er en brise!

Postlister

Få mest muligt ud af at vide dit publikum! Opret brugerdefinerede mailinglister, der giver dig mulighed for at ramme målet hver gang, 100% af tiden!

HTML Mail Template

Med HTML mail skabeloner vil du tage dine email designs til næste niveau! Stå ud med smukt modellerede mail designs!

En Indbakke som en Bank Vault

Aldrig blive fanget af vagt! Med Cloudmark Email beskyttelse kan vi sikre os, at din email er beskyttet mod spammere og andre trusler!

FAQ til e-mail-hosting

Vores svar på de oftest stillede email hosting henvendelser

Email hosting er en unik løsning fokuseret primært på e-mail-servere. Denne tjeneste virker uafhængigt af hjemmesiden hosting, og derfor vil din virksomhed stadig operere i fuld skala, selvom du opsætter alt.

I dag er bygningsmærkets tillid og bevidsthed ekstremt vigtigt. Men det er ikke en nem ting at gøre. Men det er meget enklere med domænebaseret email hosting! Hvert brev, du sender, viser dit domænenavn til potentielle kunder, mens de opfordrer dem til at tjekke dit websted. Undersøgelser viser også, at brugerne er mere tilbøjelige til at vælge virksomheder, der bruger professionelle emailadresser!

Du kan sikkert! Hver plan har et indbygget email migreringsværktøj til at hjælpe dig med at overføre alt, hvad du har brug for på vores platform. Og hvis du løber ind i problemer, eller bare har brug for hjælp, vil vores dedikerede kundesucces team være mere end glade for at hjælpe dig!

Selvfølgelig! Hver e-mail hosting plan er fuldt kompatibel med enhver mobil enhed eller mail-klient. Sæt det op på tværs af flere enheder og synkroniser nemt alle e-mailindhold. Vær lydhør, uanset hvor du befinder dig!

Leder du efter mere end en email?

Hold alt organiseret med all-in-one web hosting. Højeste kvalitet e-mail-tjenester og hjemmeside ydeevne garanteret!