Drupal Hosting

Forvandl din ide til en fantastisk hjemmeside med optimeret Drupal hosting

check_circle

30-dages pengene tilbage garanti

Vælg din Drupal Hosting Plan

Enkel Web Hosting

DKK67,85
Spar 90%
DKK
6
79
/md

DKK16,00 pr. måned, når du fornyer

 • 1 Hjemmeside
 • 1 Email Konto
 • 100 GB båndbredde
 • 1X Drupal Optimeret Hastighed
Mest populære

Premium Web Hosting

DKK101,49
Spar 82%
DKK
18
29
/md

DKK26,00 pr. måned, når du fornyer

 • Ubegrænset* antal hjemmesider
 • Ubegrænset* Email Konti
 • Ubegrænset* båndbredde
 • Ugentlige backups
 • 2X Drupal Optimeret Hastighed

Business Web Hosting

DKK135,45
Spar 78%
DKK
29
50
/md

DKK59,00 pr. måned, når du fornyer

 • Alle Fordele Fra Premium
 • Daglige Backups
 • Gratis SSL-certifikat
 • 4X Drupal Optimeret Hastighed

Vidste du? At personlige, gratis domæner er inkluderet i de årlige premium & business- og webhosting planer!

Brug for Mere Power? Prøv en Coud-baseret Løsning

Drupal Hosting, der får dig til Tops!

Få alt hvad du behøver for at oprette, lancere og vedligeholde en Drupal hjemmeside. Gennem vores mange år i web hostingi branchen har vi perfektioneret vores server infrastruktur for at give dig en platform, der garanterer online succes. Fleksibilitet, hastighed og oppetid garanteret!

live_help

Din Personlige Drupal Ekspert

Har du brug for hjælp til at oprette eller flytte din hjemmeside? Ingen problemer! Et dedikeret team af support eksperter sørger for, at du er online på ingen tid. Kontakt os, vi hjælper!

thumb_up

Gratis Domæne

For det første har din hjemmeside brug for et unikt navn. Få det gratis med Hostinger! Hver årlig Drupal hosting plan indeholder et domæne første år uden ekstra omkostninger!

dns

Drupal Optimerede Servere

Få peak Drupal oppetid og ydeevne ved hvert trin! Fra HTTP / 2 til nyeste stabile PHP og MariaDB-version, vil din hjemmeside udkonkurrere enhver konkurrence, der står i vejen.

Hvorfor vælge Drupal CMS?

Som et af de førende indholdsstyringssystemer i verden, tilbyder Drupal en fleksibel platform, der kan skabe enhver form for hjemmeside. Byg alt fra simple porteføljer til medlemskab og e-butikker. Proppet med udviklerfokuserede funktioner, er det en af ​​de bedste platforme for både nybegyndere og avancerede kodeeksperter. Som talemåden går: hvis du vil bygge en blog - så vælg WordPress, men hvis du vil bygge WordPress - så vælg Drupal.

 icon

check_circleUdvikler Fokuseret

Kendt som en af ​​de mest fleksible CMS platforme, tilbyder Drupal en række moduler og tilpasningsmuligheder. Opret og implementer enhver funktion, som din hjemmeside har brug for til at lykkes!

check_circleUbrydelig Sikkerhed

Bliv beskyttet mod alle trusler. Drupal er en af ​​de få platforme, der opfylder OWASP standarderne. Pair det med vores unikke server sikkerhed for den smidigste hosting oplevelse.

check_circleSEO Venlig

Lad verden vide, hvad du handler om! Få mere online eksponering med indbyggede SEO funktioner. Rank ditn hjemmeisde på de øverste sider af søgemaskinens resultater og nyd en stabil strøm af organisk trafik.

Start din Hjemmeside med Drupal Hosting i dag

Kom online og start med at bygge din online tilstedeværelse på 3 enkle trin.

Vælg din Drupal Hosting Plan

1. Skridt

Vælg din Drupal Hosting Plan

Start din rejse uden bekymring! 30-dages pengene tilbage garanti inkluderet.

Få ting startet

2. Skridt

Få ting startet

Udfør serviceopsætning. Kontakt vores Drupal eksperter når som helst, hvis du har brug for hjælp!

Gør Ideer til Virkelighed

3. Skridt

Gør Ideer til Virkelighed

Her begynder det sjove! Opsæt Drupal med 1 klik og begynd at bygge din hjemmeside.

Alt Du Behøver

Alle Funktioner til Ekstraordinær Drupal Ydeevne

Drupal hosting indeholder alle de væsentlige værktøjer til at få din hjemmeside til at skille sig ud. Åbn døren til uendelige muligheder med Hostinger!

tune

Brugerdefineret Kontrolpanel

For at give dig den ultimative frihed har vi udviklet et unikt kontrolpanel med nem GIT integration, nyeste stabile PHP og meget mere!

update

1-klik Installering

Opsæt Drupal med Hostingsers automatiske installationsprogram. Fokuser på det der betyder noget, og start med at arbejde på din hjemmeside med det samme!

https

Cache Boost

Imponere besøgende med hurtigt indlæste sider. Nå de højeste side hastigheder med vores brugerdefinerede Nginx-cachelag og fatcache-accelerator.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Integration

Du kan nemt implementere CloudFlare og tilføje et ekstra lag af hastighed og sikkerhed. DDoS beskyttelse, web applikation firewall og CDN fordele inkluderet!

people

SSL/TLS Certifikat

HTTPS sikrer fortrolige besøg og klient data. Få et livslang SSL certifikat og øg tilliden og SEO på din Drupal hjemmeside.

trending_up

Adgangsmanager

Samarbejder du med udviklere eller andre involverede? Giv adgang til din web hosting konto uden at dele dine personlige oplysninger!

Drupal Hosting FAQ

Vores svar på de oftest stillede Drupal hosting spørgsmål.

Drupal har titlen som de mest sikre indholdsstyringssystem. Med et massivt fællesskab af udviklere bag, giver det dig chancen for at skabe enhver form for hjemmeside. Dybtgående dokumentation med en række online fællesskaber sikrer, at du finder øjeblikkelige løsninger på ethvert spørgsmål relateret til Drupal CMS.
Optimeret til ekstraordinær oppetid og ydeevne, Drupal hosting tilbyder et solidt fundament for din hjemmeside eller online forretning. Fra øjeblikkelig opsætning til HTTP / 2 med nyeste stabile PHP og MySQL opdateringer, vil du være et skridt tættere på online succes. Med inhouse overvågning og support teams ved din side er der intet, der forhindrer dig i at nå toppen!
Ja du kan! Drupal tilbyder mange gratis extentions, der giver dig mulighed for at tilføje kasse funktion til din hjemmeside. Og hvis du leder efter noget mere seriøst, er der en række premium moduler, der vil give dig mulighed for at skabe en succesfuld online butik.
Hvis du nogensinde har brug for hjælp til at oprette eller overføre en hjemmeside til vores Drupal hosting platform, er vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd. Kontakt vores kundesupportsteam, så sørger vi for at du er online på ingen tid!
Inden for admin. området på din Drupal hjemmeside finder du et bibliotek med moduler og temaer, der hjælper dig med at få det resultat, du søger. Gennemfør nye funktioner, kontaktformularer, live chat-kasser og andre fantastiske udvidelser uden at skrive kode!
Begge platforme er blandt de bedste valg, hvis du leder efter et content management system. Mens der ikke er nogen klar vinder, har Drupal og WordPress deres unikke forskelle. Prøv dem begge på Hostinger og find den platform der passer dig bedst!