Drupal hosting

Skift din ide til en fantastisk hjemmeside med Drupal optimeret web hosting

check_circle

30-dages pengene tilbage garanti

Vælg din Drupal hosting plan

loyalty Tidsbegrænset tilbud: Få et SSL certifikat GRATIS

Single Web Hosting

DKK67,85
Spar 90%
DKK
6
79
/mo

DKK16,00/mo when you renew

 • 1 hjemmeside
 • 1 e-mail-konto
 • 100 GB båndbredde
 • 1X Drupal Optimized Speed
Mest populære

Premium Web Hosting

DKK101,49
Spar 82%
DKK
18
29
/mo

DKK26,00/mo when you renew

 • Unlimited*Number of Websites
 • Unlimited*Email Accounts
 • Unlimited*Bandwidth
 • Ugentlige backups
 • 2X Drupal Optimized Speed

Business Web Hosting

DKK135,45
Spar 78%
DKK
29
50
/mo

DKK59,00/mo when you renew

 • Alle fordele fra Premium
 • Daglig Backups
 • Gratis SSL-certifikat
 • 4X Drupal Optimized Speed

Vidste du? At personlige, gratis domæner er inkluderet i de årlige premium & forretnings- og webhosting planer!

Har du brug for mere kraft? Prøv cloud-baseret løsning

Drupal hosting, der får dig til toppen!

Få alt hvad du behøver for at oprette, lancere og vedligeholde et Drupal-websted. Gennem vores lange år i webhostingindustrien har vi perfektioneret vores serverinfrastruktur for at give dig en platform, der garanterer online succes. Fleksibilitet, hastighed og oppetid garanteret!

live_help

Din personlige Drupal ekspert

Har du brug for hjælp til at oprette eller overføre dit websted? Ingen problemer! Et dedikeret team af supporteksperter sørger for, at du er online på ingen tid. Nå ud når vi altid hjælper!

thumb_up

Gratis domænenavn

Første ting først, dit websted har brug for et unikt navn. Få det gratis med Hostinger! Hver årlig Drupal hosting plan indeholder et domænenavn for det første år uden ekstra omkostninger!

dns

Drupal Optimized Servers

Få topp Drupal oppetid og ydeevne ved hvert trin! Fra HTTP / 2 til nyeste stabile PHP og MariaDB-version, vil din hjemmeside udkonkurrere enhver konkurrence, der står i vejen.

Hvorfor vælge Drupal CMS?

Stående stærk som et af de øverste indholdsstyringssystemer i verden, tilbyder Drupal en fleksibel platform, der kan skabe enhver form for hjemmeside. Byg alt fra simple porteføljer til medlemskab og e-handelsbutikker. Pakket med udviklerfokuserede funktioner, er det en af ​​de bedste platforme for både nybegyndere og avancerede kodeeksperter. Som det siger siger, hvis du vil bygge en blog - vælg WordPress, men hvis du vil bygge WordPress - vælg Drupal.

 icon

check_circleUdvikler fokuseret

Kendt som en af ​​de mest fleksible CMS-platforme, tilbyder Drupal en række moduler og tilpasningsmuligheder. Opret og implementer enhver funktion, som din hjemmeside skal lykkes!

check_circleUigennemtrængelig sikkerhed

Bliv beskyttet mod alle trusler. Drupal er en af ​​de få platforme, der opfylder OWASP standarderne. Pair det med vores unikke server sikkerhed for den smidigste hosting oplevelse.

check_circleSEO Friendly

Lad verden vide, hvad du handler om! Få mere online eksponering med indbyggede SEO funktioner. Rank dit websted på de øverste sider af søgemaskinens resultater og nyd en stabil strøm af organisk trafik.

Start din hjemmeside med Drupal hosting i dag

Gå online og start med at opbygge din online tilstedeværelse i kun 3 enkle trin.

Vælg din Drupal hosting plan

First step

Vælg din Drupal hosting plan

Start din rejse uden bekymring! 30-dages pengene tilbage garanti inkluderet.

Få ting startet

Second step

Få ting startet

Udfør den oprindelige serviceopsætning. Nå ud til vores Drupal eksperter når som helst, hvis du har brug for hjælp!

Skift ideer til virkelighed

Third step

Skift ideer til virkelighed

Her begynder det sjovt! Opsæt Drupal i 1-klik og start opbygningen af ​​dit websted.

Everything you need

Alle funktioner til ekstraordinær Drupal ydeevne

Drupal hosting indeholder alle de væsentlige værktøjer til at gøre dit websted skiller sig ud fra resten. Åbn døren til uendelige muligheder med Hostinger!

tune

Brugerdefineret Kontrolpanel

For at give dig den ultimative frihed udviklede vi et unikt kontrolpanel med nem GIT integration, nyeste stabile PHP udgivelser og meget mere!

update

1-klik installer

Opsæt Drupal med et enkelt klik med musen ved hjælp af Hostingsers automatiske installationsprogram. Fokus på, hvad der betyder noget, og start med at arbejde på dit websted med det samme!

https

Cache Boost

Imponere besøgende med hurtigt at indlæse sider. Nå de højeste siders hastighedsresultater med vores brugerdefinerede Nginx-cachelag og fatcache-accelerator.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Integration

Du kan nemt implementere CloudFlare og tilføje et ekstra lag af hastighed og sikkerhed. DDoS beskyttelse, web applikation firewall og CDN fordele inkluderet!

people

SSL/TLS-certifikat

HTTPS sikrer fortrolige besøgende og klientdata. Få et livslang SSL-certifikat og øge tilliden og SEO på dit Drupal-websted.

trending_up

Access Manager

Samarbejder med udviklere eller andre mennesker? Giv adgang til din webhosting konto uden at dele dine personlige oplysninger!

Drupal Hosting FAQ

Vores svar på de oftest stillede Drupal hosting spørgsmål.

Drupal har titlen som de mest sikre indholdsstyringssystemer derude. Med et massivt fællesskab af udviklere bagved, giver det dig en chance for at skabe enhver form for hjemmeside. Dybtgående dokumentation med en række online-fællesskaber sikrer, at du finder øjeblikkelige løsninger på ethvert spørgsmål relateret til Drupal CMS.
Optimeret til ekstraordinær oppetid og ydeevne, tilbyder Drupal hosting et solidt fundament for din hjemmeside eller online forretning. Fra øjeblikkelig opsætning til HTTP / 2 med nyeste stabile PHP og MySQL opdateringer, vil du være et skridt tættere på online succes. Med indendørs overvågning og support teams ved din side er der intet, der forhindrer dig i at nå toppen!
Du kan sikkert! Drupal tilbyder mange gratis udvidelser, der giver dig mulighed for at tilføje vognfunktionalitet til din hjemmeside. Og hvis du leder efter noget mere seriøst, er der en række præmie moduler, der vil give dig mulighed for at skabe en succesfuld online butik.
Hvis du nogensinde har brug for hjælp til at oprette eller overføre en hjemmeside til vores Drupal hosting platform, er vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd. Nå ud til vores kundesupportsteam, og vi sørger for at du er online på ingen tid!
Inden for det administrative område på dit Drupal-websted finder du et bibliotek med moduler og temaer, der hjælper dig med at få det resultat, du søger. Gennemfør nye funktioner, kontaktformularer, live chat-kasser og andre fantastiske udvidelser uden at røre en kodekode!
Begge platforme er blandt de bedste valg, hvis du leder efter et content management system. Mens der ikke er nogen klar vinder, har Drupal og WordPress deres unikke forskelle. Prøv dem begge på Hostinger og find den platform der passer dig bedst!
closelogo

Cyber Sale

 • check 99.9 % oppetid
 • check Gratis SSL-certifikat
 • check 24/7 Live Support
 • check 30 dages returret
Kom i gang

Up To

90

%

OFF

03
DAYS
22
HOURS
18
MINUTES
05
SECONDS
Cyber-salg: Webhotel
Fra  DKK6,79 /Måned!
See All Deals
×