Højhastigheds DirectAdmin VPS-hosting

Få op til 200 % hurtigere ydeevne med et kraftfuldt kontrolpanel til webhosting. Gratis DirectAdmin-licens inkluderet – uden ekstra gebyr.

DirectAdmin HostingDirectAdmin HostingDirectAdmin Hosting

Få en lynhurtig hjemmeside

Uanset hvilken slags online-forretning du driver, er hurtig indlæsningstid afgørende for brugeroplevelsen. Vores VPS-planer tilbyder OpenLiteSpeed-webserver, LiteSpeed cache og MariaDB databaser for at få dit websted til at køre med maksimal hastighed. Plus, DirectAdmin er et let kontrolpanel, så det bruger ikke dine serverressourcer.

Få en lynhurtig hjemmeside

Migrer dit websted med lethed

Vil du overføre dit websted fra en anden DirectAdmin-vært? Vi har dig dækket. Vores test viser, at flytning til Hostingers DirectAdmin VPS-hosting kan øge et websteds hastighed med 200%. Migreringstjenesten tager kun få trin og forårsager ingen nedetid.

Migrer dit websted med lethed

Spar op med en gratis DirectAdmin-licens

Hos andre hostingudbydere skal du foretage et separat køb for at få DirectAdmins licens. Hos Hostinger er kontrolpanelet allerede inkluderet gratis på alle VPS-konti, hvilket giver mere værdi for dine penge.

Spar op med en gratis DirectAdmin-licens

99.9% Oppetid Garanti

Vi overvåger vores servere døgnet rundt for at sikre, at din hjemmeside altid er tilgængelig. Derudover har DirectAdmin en automatisk nedbrudsgendannelse, som også forhindrer nedetid.

99.9% Oppetid Garanti

DirectAdmin Hostingfunktioner

OpenLiteSpeed ​​og LiteSpeed ​​Cache

OpenLiteSpeed ​​er open source-versionen af ​​LiteSpeed, den hurtigste webserver i branchen. Accelerer dit websteds indholdslevering ved at aktivere LiteSpeed ​​Cache-modulet eller CMS-plugin. Opgrader til LiteSpeed ​​med få klik for at øge ydeevnen endnu mere.

Forhandlerpakker

Hvis du driver en webudviklingsvirksomhed, tillader DirectAdmin oprettelse af forhandlerkonti til at være vært for kundernes websteder. Ingen grund til at konfigurere kontofunktionen fra bunden - vælg blot en foruddefineret forhandlerpakke, og du er klar.

Multi-Object Caching

Vores DirectAdmin VPS-planer understøtter integration af objektcache via Redis, Memcached eller LiteSpeed ​​Memcached (LSMCD). Denne funktionalitet vil fremskynde dit websted ved at vise databaseforespørgselsresultater fra cachen i stedet for at sende flere anmodninger til databasen.

Automatiserede sikkerhedskopier og nem gendannelse

Alle vores VPS-hostingtjenester leveres med ugentlige eller daglige backups for at sikre den største sikkerhed af dine data. Gendannelse af en tidligere iteration tager kun et klik. Har du webstedsfiler gemt i ekstern SFTP/FTP eller en anden vært? Vi kan migrere dem for dig.

HTTP/3 med QUIC-protokol

OpenLiteSpeed ​​understøtter den nyeste HTTP-teknologi for at forbedre ydeevnen. Det vil reducere netværksforsinkelser, etablere hurtigere forbindelser under TLS-håndtryk og tilbyde mere omfattende kryptering for at forhindre cyberangreb.

Dedikeret IP

Vi tilbyder dedikerede IP'er i alle VPS-hostingtjenester for at tilbyde mere kontrol og fleksibilitet over din serverkonfiguration. Det giver også direkte adgang til dit websted via FTP, et bedre omdømme for dit domænenavn og større ydeevne og sikkerhed.

Kraftige DirectAdmin VPS-hostingplaner

Planfunktioner
vCPU
Hukommelse (RAM)
SSD Lagring
Multi-Kerne Geekbench Score
Båndbredde
Inode Grænse
1 Snapshot
Ugentlige sikkerhedskopier
Dedikeret IP
Fuld Root Adgang
100 Mb/s Netværk
IPV4 og IPV6 support
24/7 Support

VPS 1

VPS 1

25,85 DKK/md
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Kerne
1GB
20GB
608
1TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

58,55 DKK/md
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Kerner
2GB
40GB
991
2TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

104,35 DKK/md
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Kerner
4GB
80GB
1 770
4TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

156,65 DKK/md
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 Kerner
6GB
120GB
2 545
6TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

249,99 DKK/md
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Kerner
8GB
160GB
3 203
8TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

499,90 DKK/md
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Kerner
16GB
250 GB
3 800
12TB
16 384 000

*Alle vores VPS planer er baseret på OVZ virtualization teknologi.

Vælg det nærmeste datacenter

Dit websted indlæses med uovertruffen hastighed, uanset hvor dine besøgende befinder sig. Vores netværk af Tier-3-datacentre er spredt over hele kloden for at tilbyde ultralav latenstid og hurtig levering af indhold.

Hvilke lokationer for datacentre er mulige?

Ofte stillede spørgsmål om DirectAdmin VPS Hosting

Find svar på ofte stillede spørgsmål om DirectAdmin VPS Hosting.

DirectAdmin er et Linux-baseret kontrolpanel til webhosting, der ejes af JBMC-softwaren. Dens brugervenlige grænseflade gør VPS-administration lettere for begyndere og avancerede brugere.

Vigtigst af alt er DirectAdmin let, da det bruger meget færre ressourcer end andre større kontrolpaneler. Kombineret med vores VPS's LiteSpeed-teknologi, vil dit websted køre meget hurtigere.

DirectAdmin kommer også med tre brugeradgangsniveauer - administrator, forhandler og bruger. Denne funktion gør webhostingskontrolpanelet populært blandt virksomhedsejere og bureauer, der administrerer flere websteder for deres kunder.

Følg disse trin for at logge ind på DirectAdmin:

 • Sørg for at have DirectAdmin-loginoplysningerne fra din vært. På Hostinger kan du gå til dit VPS-kontos dashboard og vælge fanen Styresystem. Der finder du dit brugernavn og din adgangskode.
 • Åbn en ny fane, og indtast http://http://your-vps-ip-address:2222. For eksempel http://111.11.1.111:2222.
 • Indtast loginoplysningerne på dashboardet. Tryk på Log ind.
 • Det er det - du har nu adgang til kontrolpanelet.

  Udover at betale for webhosting skal du typisk have en betalt licens for at bruge DirectAdmin. Prisen starter fra $2/måned med tre planer at vælge imellem – Personal, Lite og Standard.

  I modsætning til de fleste hostingudbydere tilbyder Hostinger DirectAdmin gratis. Derudover er vores DirectAdmin-hostingtjenester risikofrie, da de alle kommer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

  Både cPanel og DirectAdmin er Linux-baserede kontrolpaneler med forskellige avancerede funktioner til at hjælpe dig med at administrere din webhosting. Her er deres forskelle:

 • Grænseflade. Både cPanel og DirectAdmin er nemme at bruge, men cPanels dashboard har flere indstillinger og konfigurationsmuligheder. Mange eksperter anser sidstnævnte for at være meget mere begyndervenlig, mens DirectAdmin er mere velegnet til avancerede brugere.
 • Ressourceforbrug. DirectAdmin optager meget mindre diskplads og hukommelse end cPanel, hvilket er vigtigt at overveje, hvis du ønsker at optimere dit websteds ydeevne. Men cPanel tilbyder flere indbyggede funktioner og tredjepartsintegrationer.
 • Adgangsadministration. På DirectAdmin kan du administrere administrator-, bruger- og forhandlerkonti inden for det samme dashboard. For at gøre det på cPanel skal du navigere mellem det og WHM, hvilket kan være mindre praktisk.
 • Licens. Med vores VPS-planer er DirectAdmin inkluderet gratis, men det er cPanel og WHM ikke. Du bliver nødt til at købe en separat licens, hvis pris starter fra $15,99/måned. Når det er sagt, tilbyder Hostinger også dedikerede cPanel-delte hostingplaner.
 • Det er nemt at migrere dit websted til vores DirectAdmin VPS. Du skal blot følge disse trin:

 • På dit nuværende hostingkontrolpanel skal du oprette en sikkerhedskopi af dit websted. Sørg for at omdøbe filen til det brugernavn, du bruger på værten.
 • Naviger til dit nye DirectAdmin kontrolpanel. Indtast din tidligere webhosts FTP-oplysninger, og gendan den sikkerhedskopi, du har lavet.
 • Peg dit domæne til din nye DirectAdmin-hostingkonto.
 • Læs denne vejledning for detaljerede instruktioner om migrering af en hjemmeside til Hostingers DirectAdmin VPS-konto. Vores døgnåbne kundeserviceteam hjælper dig, hvis du møder problemer.