Lynhurtig DirectAdmin VPS-hosting

Få op til 200 % hurtigere præstation med et avanceret kontrolpanel til webhotel.

Lynhurtig DirectAdmin VPS-hosting

Vælg din DirectAdmin VPS-hostingplan

Betalingsbetingelser

Få en lynhurtig hjemmeside

Uanset hvilken type online-forretning du driver, er hurtig indlæsning afgørende for brugeroplevelsen. Vores VPS-planer tilbyder OpenLiteSpeed-webserver, LiteSpeed cache og MariaDB databaser for at få din hjemmeside til at køre med maksimal hastighed. Dertil er DirectAdmin et let kontrolpanel, så det bruger ikke dine serverressourcer.

Få en lynhurtig hjemmeside

Overfør nemt din hjemmeside

Vil du overføre din hjemmeside fra en anden DirectAdmin-udbyder? Vi hjælper dig. Vores undersøgelser viser, at en overførsel til Hostingers DirectAdmin VPS-hosting kan øje din hjemmesides hastighed med 200 %. Overførslen gennemføres på et par trin og forårsager ikke nedetid.

Overfør nemt din hjemmeside

99,9 % oppetidsgaranti

Vi overvåger vores servere døgnet rundt for at sikre, at din hjemmeside altid er tilgængelig. Derudover har DirectAdmin en automatisk gendannelse efter nedbrud, som også forhindrer nedetid.

99,9 % oppetidsgaranti

DirectAdmin hosting-funktioner

OpenLiteSpeed og LiteSpeed cache

OpenLiteSpeed er open source-versionen af LiteSpeed, den hurtigste webserver i branchen. Fremskynd din hjemmesides indholdslevering ved at aktivere LiteSpeed Cache-modulet eller CMS-plugin'et. Opgrader til LiteSpeed med et par klik for yderligere at øge ydeevnen.

Forhandlerpakker

Hvis du driver en webudviklingsvirksomhed, kan du med DirectAdmin oprette forhandlerkonti til at udbyde dine kunders hjemmesider. Ingen grund til at konfigurere kontofunktionen fra bunden - vælg blot en foruddefineret forhandlerpakke, og du er klar.

Multiobjekt caching

Vores DirectAdmin VPS-planer understøtter integration af objektcache via Redis, Memcached eller LiteSpeed ​​Memcached (LSMCD). Denne funktion gør din hjemmeside hurtigere ved at vise databaseforespørgselsresultater fra cachen i stedet for at sende flere anmodninger til databasen.

OpenLiteSpeed og LiteSpeed cache

Automatisk sikkerhedskopi og nem gendannelse

Alle vores VPS-hostingtjenester leveres med ugentlig eller daglig sikkerhedskopi for at garantere dine datas sikkerhed. Gendannelsen af en tidligere version kræver kun et klik. Har du hjemmesidefiler gemt i ekstern SFTP/FTP eller en anden udbyder? Vi kan overføre dem for dig.

HTTP/3 med QUIC-protokol

OpenLiteSpeed ​​understøtter den nyeste HTTP-teknologi for at forbedre ydeevnen. Det vil reducere netværksforsinkelser, etablere hurtigere forbindelser under TLS-håndtryk og tilbyde mere omfattende kryptering for at forhindre cyberangreb.

Skræddersyet IP

Vi tilbyder skræddersyede IP'er i alle VPS-hostingtjenester for at give dig mere kontrol og fleksibilitet over din serverkonfiguration. Du får også direkte adgang til din hjemmeside via FTP, et bedre kendskab til dit domænenavn og større ydeevne samt sikkerhed.

Automatisk sikkerhedskopi og nem gendannelse

Højtydende DirectAdmin VPS-hostingplaner

Planfunktioner
KVM 1 * 34,99 kr /md
KVM 2 * 49,99 kr /md
KVM 4 * 77,99 kr /md
KVM 8 * 154,99 kr /md
vCPU vCPU
1 kerner
2 kerner
4 kerner
8 kerner
Hukommelse (RAM) Hukommelse (RAM)
4 GB
8 GB
16 GB
32 GB
NVMe-Lagring NVMe-Lagring
50 GB
100 GB
200 GB
400 GB
Båndbredde Båndbredde
1 TB
2 TB
4 TB
8 TB
1 øjebliksbillede 1 øjebliksbillede
Ugentlige sikkerhedskopier Ugentlige sikkerhedskopier
Dedikeret IP Dedikeret IP
Fuld rodadgang Fuld rodadgang
100 Mb/s netværk 100 Mb/s netværk
IPV4 og IPV6 support IPV4 og IPV6 support
Døgnsupport Døgnsupport

*Moms inkluderes ikke i planer med 48 måneder.

*Alle vores VPS-planer er baseret på OVZ-virtualiserings-teknologi. Alle servere er egenadministrerede. Den tekniske kundeservice er begrænset, og du skal selv konfigurere serveren.

Vælg det nærmeste datacenter

Din hjemmeside indlæses med uovertruffen hastighed, uanset hvor dine besøgende befinder sig. Vores Tier-3 netværksdatacentre er spredt over hele kloden for at tilbyde ultralav latenstid og hurtig levering af indhold.

Vælg det nærmeste datacenter

Ofte stillede spørgsmål om DirectAdmin VPS hosting

Find svar på ofte stillede spørgsmål om DirectAdmin VPS hosting.

Hvad er DirectAdmin-kontrolpanel?

Hvordan kommer jeg ind i DirectAdmin-kontrolpanelet?

Hvad er forskellen mellem cPanel og DirectAdmin?

Hvordan flytter man til Hostingers DirectAdmin fra en anden DirectAdmin-udbyder?